Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 aku suka masuk gua2

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Apr 14, 2008 8:52 pm

First topic message reminder :

neng njero guo peteng menantang ngakak ngakak bener puas pokoke aku suka masuk gua2 - Page 3 263481 aku suka masuk gua2 - Page 3 263481
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/

PengirimMessage
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 9:17 pm

Hendrix wrote:
wahyudi wrote:
mungo mas2e pisan2 mlebu neng ngingrong gua dul mulo arah tepus
kw ra pathek bahaya pemandangane jan apik tenan mampir mas
iyo apik neng sayange sak iki gari....
alas2 ra ono tandurane
nak wegi gur dingo yank2 meneh
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
;) ters wektu2 seng apik kui bulan2 opo mas
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap


Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 3:44 pm

ngakak
wakakakakakkaka
di sekolahke pinter2 kok gur meh ternak ta wek2 siwekkkk
frustasi <<<<< aku saiki jik neng wonosari
kw kui bos sing ra tau ketookkk
aku dek kapan ketemu gita,yosi,lina,dkk nang langgeran :P
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 6:47 pm

dance dance wes podo ketemuan ters kapan mlebu guone iki jan selak pingin je aku dance dance
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
bamboenk
KorLap


Join date : 25.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jun 29, 2008 4:35 am

wah asyik tuh kayaknya masuk ngingrong........................ ajib

tapi serem bangetz ada 3 pit yang harus dilampaui.............
trus kata orang2 banyak macan nya lagi....... Amiiiin

kapan nih mau masuk ngingrong......?????
Kembali Ke Atas Go down
kemben_gelap
Warga


Join date : 18.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 4:24 am

wah piye wek.... kabarmu!lama kita gak jumpa?kapan dolan bareng meneh ki. Very Happy kwe meh dadi pternah coro to wek ngakak
Kembali Ke Atas Go down
mazpeyex
KorLap


Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 4:38 am

wakakakakkakakaka

waduhh ketemuu kemben karoo bamboenk meneh

nganti jeliiiiiiiiiiiiiiiiiihhhaku ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 5:18 pm

;) ;) iki jelase do ono wektu senggan kap[an ters di rencana seng mateng ngumpulne konco2 mesti okeh seng melu ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
sukar
KorLap


Join date : 27.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 6:09 pm

mas aku arep menei kabar,ne desaku ono guo akeh ono guo sing tembus sungai bawah tanah ana juga sing mung mlebu gunung.desaku jenenge krambilsawit saptosari,jane wis di expose ana ne tempat-tempat wisata.tapi sing durung diexpose luwih akeh.yen penasaran cobo dolan neng krambilsawit saptosari gunungkidul,skalian wisata ne pantai nglangkap,ngrenean & gesing.
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 6:12 pm

sukar wrote:
mas aku arep menei kabar,ne desaku ono guo akeh ono guo sing tembus sungai bawah tanah ana juga sing mung mlebu gunung.desaku jenenge krambilsawit saptosari,jane wis di expose ana ne tempat-tempat wisata.tapi sing durung diexpose luwih akeh.yen penasaran cobo dolan neng krambilsawit saptosari gunungkidul,skalian wisata ne pantai nglangkap,ngrenean & gesing.
ajib ajib wah info seng apik ki mas kapan2 ke lokasine dance dance
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
sukar
KorLap
sukar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 6:14 pm

sampean nendi to mas tinggale?
Kembali Ke Atas Go down
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 3:56 am

makasihh mas sukar infonya ... aku suka masuk gua2 - Page 3 263481

boleh minta contack personnya ga ,,,,,,,,>??

biar nanti kalo kesana dianter ma mas sukar.... :/;;0;;: :/;;0;;:
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 11:26 pm

mazpeyex wrote:
makasihh mas sukar infonya ... aku suka masuk gua2 - Page 3 263481

boleh minta contack personnya ga ,,,,,,,,>??

biar nanti kalo kesana dianter ma mas sukar.... :/;;0;;: :/;;0;;:

AYOH TAK MELUA KU,SIAP NAK GUR KON TRITIPAN,NANG NAGALAS...............

KAPAN NYEK AKU TAK MELU NJURAN, SMS AKU...

NAK RA YO NGIDAK LEMAH X 3 SEBUT JENENGKU....
ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 1:05 am

walah...walah....ojo ta weeeeeeeeekkkkk frustasi

mengkoo nak kw atit py.....????

wingi nang langgeran wae wis watuk2 rep modyar.... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 09, 2008 11:22 pm

wah tit yo di obati no.....
kan ono seng tukan ngobatii......


ora lek wingi gur acTiNg-Acting kok... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeThu Jul 10, 2008 5:37 am

;) ;) kapan ono acara mlebu guo neh iki wes jan wes kangen ademe neng njero guo je iki ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
bamboenk
KorLap
bamboenk

Lokasi : kawasan kars pegunungan seribu, tepatnya di daerah Ponjong brooo
Reputation : 1
Join date : 25.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 4:11 am

aku melu nek meh mlebu gua....... sesuk nek meh mangkat aku di call or sms or di PM..........
Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 7:35 pm

ajib ajib wes di kordinasi kono di persiapne kebutuhane aku mung melu ndongo wae mugo2 slamet tambah pengalaman

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 6:14 am

:l0(())((: ..monggo2 ingkang badhe tumut

tapi harus di ingat gowo sangu dewe2.....

wkwkswkwkwkwkwkwkwkwkwkkw..... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 9:20 am

mazpeyex wrote:
:l0(())((: ..monggo2 ingkang badhe tumut

tapi harus di ingat gowo sangu dewe2.....

wkwkswkwkwkwkwkwkwkwkwkkw..... ngakak ngakak
iyo no do nggo sangu dewe2 aku wegah yen kon nyangoni ngakak ngakak ngakak

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
siwid
Donatur
siwid

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 4:03 pm

iwans wrote:
;) ;) kapan ono acara mlebu guo neh iki wes jan wes kangen ademe neng njero guo je iki ngakakk

btw ono guo sing anget ora?! ngakakk

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 7:06 pm

:roll: gua anget.........??????

emg ada gua yang anget.....??????.......
gak boleh

kok aku lagii krungu ya.....????
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSun Jul 13, 2008 8:02 pm

siwid wrote:
iwans wrote:
;) ;) kapan ono acara mlebu guo neh iki wes jan wes kangen ademe neng njero guo je iki ngakakk

btw ono guo sing anget ora?! ngakakk
ngakak ngakak wah mas siwit arep guo anget yo guone bojomu to mas ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jul 14, 2008 12:22 am

eh mbok ayo neng ngrubung neh mbok tulung aku pegen tenan.....
:;89: :;89: :;89:
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 4:08 pm

aku ya pingiinnn neng grubukkk....... dance

tapi aku wedhii jewwwwww...... frustasi

wkwkwkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkw

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 15, 2008 7:59 pm

mazpeyex wrote:
aku ya pingiinnn neng grubukkk....... dance

tapi aku wedhii jewwwwww...... frustasi

wkwkwkwkwkwkwkwkwkkwkwkwkw

ngakak
;) ;) opomne seng medeni mas peyekk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSat Jul 19, 2008 11:45 pm

wedi jeww kang ...jarene bekas go mateni PKI.... frustasi

trs jarene jeruu bgt,,,,,,,,,, frustasi

wedi tenan aku..wedi tenan..... frustasi frustasi
Kembali Ke Atas Go down
sukar
KorLap
sukar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 22, 2008 6:51 pm

mas hendrik maaf bru balas ini lama ga buka2.ini no contak personku: 081383086329
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 23, 2008 5:36 pm

mazpeyex wrote:
wedi jeww kang ...jarene bekas go mateni PKI.... frustasi

trs jarene jeruu bgt,,,,,,,,,, frustasi

wedi tenan aku..wedi tenan..... frustasi frustasi
ngakak ngakak wes yen wedi rasah rono mas mengko malah matio kepoyooh2 koe ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
bamboenk
KorLap
bamboenk

Lokasi : kawasan kars pegunungan seribu, tepatnya di daerah Ponjong brooo
Reputation : 1
Join date : 25.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jul 28, 2008 1:03 am

mazpeyex wrote:
wedi jeww kang ...jarene bekas go mateni PKI.... frustasi

trs jarene jeruu bgt,,,,,,,,,, frustasi

wedi tenan aku..wedi tenan..... frustasi frustasi


walah biasane koe seneng terjun bebas kok wkwkwkwkwkwk ngakak

nek meh mlebu nggrubug aku di kabari...plisss Amiiiin Amiiiin
masalahe aku durung pernah mlebu jew.........pliss pliss pliss Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jul 28, 2008 1:52 am

Sad Sad Sad <<<<< kpy ya solusine

aku pngi mlebuu gua tapi aku wedi........????
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jul 28, 2008 3:41 am

mumpet wae mas......
nak wedi....
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeMon Jul 28, 2008 10:04 pm

mazpeyex wrote:
Sad Sad Sad <<<<< kpy ya solusine

aku pngi mlebuu gua tapi aku wedi........????
;) ;) wedi opo seh mas seng penting ora macem meneng menikmati indahnya dan keunikan dlm gua wes cukup

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 8:38 am

setunuhhhhhhhhhhh...... ajib

ehhh setuju sama kang iwannnnnn Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 10:56 pm

aku yo cucok kuwi...
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 5:51 am

kok swepii iki yang laen mana........?????

frustasi Sad Sad
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeWed Jul 30, 2008 5:24 pm

mazpeyex wrote:
kok swepii iki yang laen mana........?????

frustasi Sad Sad
dance dance diajak mas konco2ne para maniak pecinta alam kita berdiskusi masalah alam disini jangn cuma ngobrol aja tp harus yg agak berbobot untuk alam kita ok ajib ajib

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Aug 01, 2008 11:10 pm

ajib ..setuju kang

demi kelestariannn alam kita kang

khususnya di guungidull ya ga bosss......???
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeFri Aug 01, 2008 11:41 pm

gua2 yang terkenal di Gk,sekarang buanyak yang rusak dan telah terjadi kerusakan,terutama banyak staktit dan mit yang mati akibat terjmah manusia yang masuk dan menyentuh na,,,, contoh di gua seropan,hampir mati semua yang tertinggal hanya ornamen2 yang berbekas tangan2 jahil,,,
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitimeSat Aug 02, 2008 12:29 pm

ajib ajib menurut temen2 ada nggak cara untuk menanggulangi atau paling tidak ikut merapikan gua2 yg rusak gasra2 tangan2 jahil

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Sponsored content




aku suka masuk gua2 - Page 3 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 3 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
aku suka masuk gua2
Kembali Ke Atas 
Halaman 3 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Pecinta Alam-
Navigasi: