Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 aku suka masuk gua2

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Apr 14, 2008 8:52 pm

First topic message reminder :

neng njero guo peteng menantang ngakak ngakak bener puas pokoke aku suka masuk gua2 - Page 2 263481 aku suka masuk gua2 - Page 2 263481
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/

PengirimMessage
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSat May 03, 2008 9:14 am

iwan wrote:
oooo tak kiro ki gandung seko yappi ya mohon di persori gitu mas gandung 86 solo bandung merapat gitu he he he he he aku suka masuk gua2 - Page 2 193929 :l0(())((:

69 record... enak buanget
ajib
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 12:34 pm

the purple girl wrote:
ada yg udah pernah masuk gua hiro blom yah... :!@#@!:
frustasi frustasi aku yo pingin mugo2 ae Amiiiin suatusaat iso idul adha neng mekah amien Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 1:09 pm

sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tamu
Tamu



aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 1:21 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
guwa ne teng pundi mas? nek angsal kulo bade tumut nmyobi mlebet
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 8:02 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
ngakakk ngakakk kulo nggeh pingin tp benjang yen sampun wangsul mas ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator


Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 4:57 pm

Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat


Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 7:41 pm

Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
ajib ajib wah wonten pundi niku mas wah malah pingin iki :P
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator


Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 9:28 pm

iwans wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
ajib ajib wah wonten pundi niku mas wah malah pingin iki :P

niku wonten semanu?nanging kulo mung badhe nunut mawon menawi wonten ingkang mlebet?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
Tamu
Tamu



aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeFri May 30, 2008 5:49 pm

Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeFri May 30, 2008 6:31 pm

dexsa wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem
ajib tp asyk kok mlebu guo kadang neng njero guo nganti ono seng keliwat ora tak selusuri ruangan2ne pokok jan asyk ajib

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 11:05 pm

dexsa wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem

wah niku seng medhal dikarungi bagor niko ngeh pas 17 agustusan niko ngeh... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 11:08 pm

Hendrix wrote:
dexsa wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem

wah niku seng medhal dikarungi bagor niko ngeh pas 17 agustusan niko ngeh... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
ngakakk ngakakk iki guo seng di critakne opo guo lubang buaya kok tekan 17 agustus barang ;)

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 12:28 pm

iwans wrote:
Hendrix wrote:
dexsa wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem

wah niku seng medhal dikarungi bagor niko ngeh pas 17 agustusan niko ngeh... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
ngakakk ngakakk iki guo seng di critakne opo guo lubang buaya kok tekan 17 agustus barang ;)

la kan critane dekmben garayake 17aan neng grubung,malh ketemu tengkorak pirang2 karong,neng wes suwe bgt....
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
sug3st
Camat
sug3st

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 12:39 pm

jarene simbah biyen cen grubug nggo buang jenasah sing jarene "anggota PKI"

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 1:25 pm

sug3st wrote:
jarene simbah biyen cen grubug nggo buang jenasah sing jarene "anggota PKI"
yo mas makane pas aku mlebu biyen isih kok tengkorake neng wes kari sethitik
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 9:24 pm

dexsa wrote:
sug3st wrote:
jarene simbah biyen cen grubug nggo buang jenasah sing jarene "anggota PKI"
yo mas makane pas aku mlebu biyen isih kok tengkorake neng wes kari sethitik
ngakakk ngakakk wah ketok jan menarik yo tp bahaya ora kui mas :bounce:

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 03, 2008 8:16 am

iwans wrote:
dexsa wrote:
sug3st wrote:
jarene simbah biyen cen grubug nggo buang jenasah sing jarene "anggota PKI"
yo mas makane pas aku mlebu biyen isih kok tengkorake neng wes kari sethitik
ngakakk ngakakk wah ketok jan menarik yo tp bahaya ora kui mas :bounce:
pas biyen yo ra bahaya soale aku mung ngewangi latihan SAR karo Bhayangkara , dadine ra bahaya, neng jarene ono seng kesurupan barang pas minggu depane , pas kuwi aku ra melu je
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 03, 2008 7:35 pm

:roll: :roll: kesurupan, mungkin wonge paspikirane kosong kui

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jun 04, 2008 2:27 pm

iwans wrote:
:roll: :roll: kesurupan, mungkin wonge paspikirane kosong kui

nak ra omgane ra tatana.... :;;./0: :;;./0:
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jun 04, 2008 7:53 pm

Hendrix wrote:
iwans wrote:
:roll: :roll: kesurupan, mungkin wonge paspikirane kosong kui

nak ra omgane ra tatana.... :;;./0: :;;./0:
:lol: :lol: mungkin jugas wes ngertio nggon koyo ngono mungkin malah ngomong seng neko2 malahan ngakak

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu Jun 05, 2008 9:10 am

iwans wrote:
Hendrix wrote:
iwans wrote:
:roll: :roll: kesurupan, mungkin wonge paspikirane kosong kui

nak ra omgane ra tatana.... :;;./0: :;;./0:
:lol: :lol: mungkin jugas wes ngertio nggon koyo ngono mungkin malah ngomong seng neko2 malahan ngakak

padahal wong lanang je, jarena nganti ngaluk menyan karo bawang barang , ajib ajib sopo yo kae , wah lali aku jenenge mung kelingan raine , we pas kui ra melu je aku
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu Jun 05, 2008 8:10 pm

ngakak ngakak wah njaluk bawang opo arep di nggo masak yo

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
kemben_gelap
Warga
kemben_gelap

Reputation : 0
Join date : 18.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 8:05 pm

sory sebelumnya
da yang almuni pawana angakatan 2007 gak nich
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jun 18, 2008 8:49 pm

kemben_gelap wrote:
sory sebelumnya
da yang almuni pawana angakatan 2007 gak nich
:roll: :roll: aku ra tau melu group opo 2 mas mung hoby tok ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSat Jun 21, 2008 1:40 am

kemben_gelap wrote:
sory sebelumnya
da yang almuni pawana angakatan 2007 gak nich

haloo mben piye kabarmu sakiki?????????
suwe ra ketemu????
peyek,blacky,Dkk piye kabare??????
aku siwek ,kelingan ra??????
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSat Jun 21, 2008 11:46 pm

Hendrix wrote:
kemben_gelap wrote:
sory sebelumnya
da yang almuni pawana angakatan 2007 gak nich

haloo mben piye kabarmu sakiki?????????
suwe ra ketemu????
peyek,blacky,Dkk piye kabare??????
aku siwek ,kelingan ra??????
ajib ajib wah mlh iso ketemu konco no kene ra po2 ben tambah rame mengko yen ono accara pecinta alam ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 22, 2008 8:52 pm

she weeeek elekkk kaya telekkkkkk.... ngakak
kw saiki kuliahh nngdi cah bagussss.........???
aku suka masuk gua2 - Page 2 1586 <<<<< kw jik kelingan aku ra cah baguss....???
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 22, 2008 10:08 pm

wahahaha.............
pyek..kakaka..... isih burip kowe ngakak ngakak ngakak

kok ra tau ketok mblusuk nang ndhi kowe???

aku kuliah neng Peternakan UGM.....

piye sih me langlang buana ra??????
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
wahyudi
Alm.
wahyudi

Lokasi : ujung mberuk teluk penyu
Reputation : 1
Join date : 01.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 6:33 pm

mungo mas2e pisan2 mlebu neng ngingrong gua dul mulo arah tepus
kw ra pathek bahaya pemandangane jan apik tenan mampir mas
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 6:46 pm

wahyudi wrote:
mungo mas2e pisan2 mlebu neng ngingrong gua dul mulo arah tepus
kw ra pathek bahaya pemandangane jan apik tenan mampir mas
iyo apik neng sayange sak iki gari....
alas2 ra ono tandurane
nak wegi gur dingo yank2 meneh
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeMon Jun 23, 2008 9:17 pm

Hendrix wrote:
wahyudi wrote:
mungo mas2e pisan2 mlebu neng ngingrong gua dul mulo arah tepus
kw ra pathek bahaya pemandangane jan apik tenan mampir mas
iyo apik neng sayange sak iki gari....
alas2 ra ono tandurane
nak wegi gur dingo yank2 meneh
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
;) ters wektu2 seng apik kui bulan2 opo mas

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 3:44 pm

ngakak
wakakakakakkaka
di sekolahke pinter2 kok gur meh ternak ta wek2 siwekkkk
frustasi <<<<< aku saiki jik neng wonosari
kw kui bos sing ra tau ketookkk
aku dek kapan ketemu gita,yosi,lina,dkk nang langgeran :P
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 6:47 pm

dance dance wes podo ketemuan ters kapan mlebu guone iki jan selak pingin je aku dance dance

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
bamboenk
KorLap
bamboenk

Lokasi : kawasan kars pegunungan seribu, tepatnya di daerah Ponjong brooo
Reputation : 1
Join date : 25.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeSun Jun 29, 2008 4:35 am

wah asyik tuh kayaknya masuk ngingrong........................ ajib

tapi serem bangetz ada 3 pit yang harus dilampaui.............
trus kata orang2 banyak macan nya lagi....... Amiiiin

kapan nih mau masuk ngingrong......?????
Kembali Ke Atas Go down
kemben_gelap
Warga
kemben_gelap

Reputation : 0
Join date : 18.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 4:24 am

wah piye wek.... kabarmu!lama kita gak jumpa?kapan dolan bareng meneh ki. Very Happy kwe meh dadi pternah coro to wek ngakak
Kembali Ke Atas Go down
mazpeyex
KorLap
mazpeyex

Lokasi : cah semin
Reputation : 3
Join date : 17.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 4:38 am

wakakakakkakakaka

waduhh ketemuu kemben karoo bamboenk meneh

nganti jeliiiiiiiiiiiiiiiiiihhhaku ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeWed Jul 02, 2008 5:18 pm

;) ;) iki jelase do ono wektu senggan kap[an ters di rencana seng mateng ngumpulne konco2 mesti okeh seng melu ngakakk

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
sukar
KorLap
sukar

Lokasi : tanggerang
Reputation : 1
Join date : 27.06.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 6:09 pm

mas aku arep menei kabar,ne desaku ono guo akeh ono guo sing tembus sungai bawah tanah ana juga sing mung mlebu gunung.desaku jenenge krambilsawit saptosari,jane wis di expose ana ne tempat-tempat wisata.tapi sing durung diexpose luwih akeh.yen penasaran cobo dolan neng krambilsawit saptosari gunungkidul,skalian wisata ne pantai nglangkap,ngrenean & gesing.
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitimeThu Jul 03, 2008 6:12 pm

sukar wrote:
mas aku arep menei kabar,ne desaku ono guo akeh ono guo sing tembus sungai bawah tanah ana juga sing mung mlebu gunung.desaku jenenge krambilsawit saptosari,jane wis di expose ana ne tempat-tempat wisata.tapi sing durung diexpose luwih akeh.yen penasaran cobo dolan neng krambilsawit saptosari gunungkidul,skalian wisata ne pantai nglangkap,ngrenean & gesing.
ajib ajib wah info seng apik ki mas kapan2 ke lokasine dance dance

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Sponsored content




aku suka masuk gua2 - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 - Page 2 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
aku suka masuk gua2
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Pecinta Alam-
Navigasi: