Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 aku suka masuk gua2

Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon Apr 14, 2008 8:52 pm

neng njero guo peteng menantang ngakak ngakak bener puas pokoke aku suka masuk gua2 263481 aku suka masuk gua2 263481
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Mase_
Camat
Mase_

Lokasi : di atas Gentheng
Reputation : 45
Join date : 28.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 3:32 am

iwans wrote:
neng njero guo peteng menantang ngakak ngakak bener puas pokoke aku suka masuk gua2 263481 aku suka masuk gua2 263481

Wagh.. nek ono Ulone piye Mas......???

Nek Guo Liyo.. peteng tur Anget... siul

_________________
===========================================
Nothing special
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 8:40 am

iwans wrote:
neng njero guo peteng menantang ngakak ngakak bener puas pokoke aku suka masuk gua2 263481 aku suka masuk gua2 263481
gua mana aj mas? dah pernah masuk ngingrong sampe dalem belum ? coba mas pasti menyenangkan deh, jangan lupa peralatan dan penerangan yang cukup ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeTue Apr 15, 2008 4:40 pm

guo senanget aku durung pernah ngleboni :oops: aku pingin mlebu guo seng anget mase____ :bounce: :bounce:.......guo ngingrong iku ono daerah ngendi mas deksa:_?? :?:
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeWed Apr 16, 2008 3:48 pm

iwans wrote:
guo senanget aku durung pernah ngleboni :oops: aku pingin mlebu guo seng anget mase____ :bounce: :bounce:.......guo ngingrong iku ono daerah ngendi mas deksa:_?? :?:

di jalan baron km 6,8 tepatnya di posisi 6,5 - 12,3 : jadi dari terminal wonosari ngidul terus sampai mulo pertigaan, nek lurus ke baron, nah kita ambil yang ke kiri kurang lebih sekiloan kanan jalan ada seperti lembah nah disana lah ada gua ngingrong, kalau yang anget ada di kamal namanya singoproyo, tapi susah masuknya lagian suka banyak monyetnya, ada air terjun yang kecil disana jadi sekalian bisa lihat alamnya yang lumayan indah, tapi airnya coklat ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeWed Apr 16, 2008 5:02 pm

dance dance wah malah pingin ngleboni kabeh iki ngakak ,,,, Amiiiin suwun infone om aku suka masuk gua2 193929 aku suka masuk gua2 193929
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeFri Apr 18, 2008 5:36 pm

iwans wrote:
dance dance wah malah pingin ngleboni kabeh iki ngakak ,,,, Amiiiin suwun infone om aku suka masuk gua2 193929 aku suka masuk gua2 193929

dicoba, di deket semanu juga ada, yang dulu pernah buat mbuang orang PKI itu lho, aku lali jenenge tapi aku pernah masuk kesana, walaupun jarene angker tapi seep lho disana monggo dicoba, atawa gua lawa di dengok playen,
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeFri Apr 18, 2008 5:43 pm

dance dance wah neng nggunungkidul ternyata okeh guo seng iso dileboni :P wah kudu di catet iki mengko yen ono wektu dileboni siji2 guo ne ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
iwan
Lurah
iwan

Lokasi : jakarta asline grogol mas
Reputation : 0
Join date : 04.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat Apr 19, 2008 4:45 pm

wallahh ngko nek ci cokot ulo loro lho mas hihihiih ati ati jo lali cekelan ajib :cheers:
Kembali Ke Atas Go down
http://iwan-keren.blogspot.com/
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat Apr 19, 2008 4:53 pm

:bounce: :bounce: wah jenenge pak rt podo aku ki ajib ajib salam persahabatan mas :l0(())((: :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
iwan
Lurah
iwan

Lokasi : jakarta asline grogol mas
Reputation : 0
Join date : 04.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat Apr 19, 2008 4:55 pm

salam kenal and salam persahabatan juga nic bos ijin lombok pati mengudara gitu klo ada id Ym boleh juga bos biar bisa ngobrol lebih lanjut gitu sama kang sultan juga ada tu :l0(())((: aku suka masuk gua2 193929
Kembali Ke Atas Go down
http://iwan-keren.blogspot.com/
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat Apr 19, 2008 5:16 pm

ngakakk idku iwan_wongcilik mas ajib ajib monggo
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon Apr 21, 2008 8:39 am

iwan wrote:
salam kenal and salam persahabatan juga nic bos ijin lombok pati mengudara gitu klo ada id Ym boleh juga bos biar bisa ngobrol lebih lanjut gitu sama kang sultan juga ada tu :l0(())((: aku suka masuk gua2 193929

diijinkan, silakan lombok pati, dari Irian 5
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon Apr 21, 2008 6:31 pm

:bounce: :bounce: kok sepi seh kang konco2 liyane mbok di ajak gabung rene ben rame ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re : menantang ... .. .. . .   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeTue Apr 22, 2008 9:16 pm

neng nggonaku ora peteng mas guone'''


Soale Guagak - Guagak - Guagak - Guagak

ngakak




__________________________
aku suka masuk gua2 Barner-agreeonly aku suka masuk gua2 Viy_visitindo
Kembali Ke Atas Go down
the purple girl
Camat
the purple girl

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeThu Apr 24, 2008 11:08 am

ada yg udah pernah masuk gua hiro blom yah... :!@#@!:
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon Apr 28, 2008 6:22 pm

the purple girl wrote:
ada yg udah pernah masuk gua hiro blom yah... :!@#@!:
ada mbk, dewek e sak iki neng arab , lagi nyambut gawe dadi petugas neng kedutaan RI, nek jenenge ora entuk disebutke je W****
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeTue Apr 29, 2008 5:17 pm

dexsa wrote:
the purple girl wrote:
ada yg udah pernah masuk gua hiro blom yah... :!@#@!:
ada mbk, dewek e sak iki neng arab , lagi nyambut gawe dadi petugas neng kedutaan RI, nek jenenge ora entuk disebutke je W****



GandunG udu yo.....???
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
iwan
Lurah
iwan

Lokasi : jakarta asline grogol mas
Reputation : 0
Join date : 04.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 10:28 am

sugeng siang mas gandung klo boleh tau mas gandung lulusan mana ya mohon maaf nic soalnya namanya sama kayak kakak kelas saya di yappi angkatannya mas wiyadi gitu thanks sebelumnya
Kembali Ke Atas Go down
http://iwan-keren.blogspot.com/
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeWed Apr 30, 2008 4:34 pm

iwan wrote:
sugeng siang mas gandung klo boleh tau mas gandung lulusan mana ya mohon maaf nic soalnya namanya sama kayak kakak kelas saya di yappi angkatannya mas wiyadi gitu thanks sebelumnya


aku suwe2 ganti nik name ki..
jenengku pasaran Buanget...
aku soko SMK MUH 1
Kembali Ke Atas Go down
iwan
Lurah
iwan

Lokasi : jakarta asline grogol mas
Reputation : 0
Join date : 04.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat May 03, 2008 12:36 am

oooo tak kiro ki gandung seko yappi ya mohon di persori gitu mas gandung 86 solo bandung merapat gitu he he he he he aku suka masuk gua2 193929 :l0(())((:
Kembali Ke Atas Go down
http://iwan-keren.blogspot.com/
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSat May 03, 2008 9:14 am

iwan wrote:
oooo tak kiro ki gandung seko yappi ya mohon di persori gitu mas gandung 86 solo bandung merapat gitu he he he he he aku suka masuk gua2 193929 :l0(())((:

69 record... enak buanget
ajib
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeSun May 11, 2008 12:34 pm

the purple girl wrote:
ada yg udah pernah masuk gua hiro blom yah... :!@#@!:
frustasi frustasi aku yo pingin mugo2 ae Amiiiin suatusaat iso idul adha neng mekah amien Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 1:09 pm

sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 1:21 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
guwa ne teng pundi mas? nek angsal kulo bade tumut nmyobi mlebet
Kembali Ke Atas Go down
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeMon May 12, 2008 8:02 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
sipppp.......enak mlebu ning guwooo


nggonaku akeh guwo je....
ngakakk ngakakk kulo nggeh pingin tp benjang yen sampun wangsul mas ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 4:57 pm

Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
iwans
Camat
iwans

Lokasi : semin
Reputation : 96
Join date : 29.02.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 7:41 pm

Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
ajib ajib wah wonten pundi niku mas wah malah pingin iki :P

_________________
awali kebajikan itu dari diri sendiri dan jangan suka mencari kesalahan orang lain,pemerintahan yang baik berdasarkan individu yang baik.
Kembali Ke Atas Go down
http://lwans.wordpress.com/
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeThu May 29, 2008 9:28 pm

iwans wrote:
Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
ajib ajib wah wonten pundi niku mas wah malah pingin iki :P

niku wonten semanu?nanging kulo mung badhe nunut mawon menawi wonten ingkang mlebet?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
Tamu
Tamu
Anonymous


aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitimeFri May 30, 2008 5:49 pm

Hendrix wrote:
Mas sinten mawon ingkang badhwe mlebet guo ngrubung ,menawi pareng kulo badhwe nderek menawi pareng.....
kulo ing bulan juni-juli wonten waktu kosong...
kulo sampun nate mas? guo bekas PKI yo dah pernah masuk mas, adem neng rodo serem
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




aku suka masuk gua2 Empty
PostSubyek: Re: aku suka masuk gua2   aku suka masuk gua2 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
aku suka masuk gua2
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Pecinta Alam-
Navigasi: