FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten

Go down 
+3
nippon
kandar
must_ed
7 posters
PengirimMessage
must_ed
Koordinator
must_ed


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeSat Oct 24, 2009 12:28 pm

kagem sedaya kadang sutresna sedaya..... bilih wonten sebagean topik ingkang radi mirip kados dene parikan parikan kaliyan pantune wong jowo, lajeng suwe ora jamu lan sanesipun.... lajeng topik cakriman lan topik sanesipun ingkang menawi kita teliti katahah ingkang mirip...

kanthi mboten ngirangi raos pakurmatan, topik-topik ingkang kados mekaten menika kala wau sampun kula merger(gabung)....

dene topik-topik ingkang kirang pikantuk kawigatosan saking member sanesipun lan kirang ngemu pangertosan sebagean wonten ingkang kita busak

mekaten, mugi ndadosna pamriksa lan sepindah malih nyuwun pangapunten ingkang kathah..... Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 99474 Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 99474 Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 99474

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeMon Oct 26, 2009 9:21 am

Nggih manut mawon kang, nanging pripun menawi topik-topik ingkang kirang pikantuk kawigatosan saking member sanesipun lan kirang ngemu pangertosan dipun rameaken kemawon kanti pancingan2 mugi2 topik2 menika saget rame, terutami ingkang gadhah potensi sae, menawi ingkang informatif dipun gembok mawon ampun dipun busak.

matur numun, nyuwun sewu menawi mboten prayogi..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
nippon
Koordinator
nippon


Lokasi : nippon
Reputation : 2
Join date : 22.08.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeMon Oct 26, 2009 12:32 pm

niatte pingin ngramekke ning di hapus ---sak derengipun nggih nyuwun pangapunten

sedoyo wau sampun dados wewenang mod


berkreasi itu gak da salahnya

tp nek slh tempat nggih sekali lg nyuwun pangapunten
sing penting tetep rame lan gayeng


sopo maneh le arep nggayengke -----


di luanjut------

_________________
all 4 za kampeky [akoema_ryan]

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 2lbfe9u
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
prasetyo


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeMon Oct 26, 2009 2:02 pm

Nggeh pancen sedoyo wau wonten aturanipun, dados menawai kathah topik ingkang sami/mirip, nggeh saenipun digabung kemawon, suwun
Kembali Ke Atas Go down
nippon
Koordinator
nippon


Lokasi : nippon
Reputation : 2
Join date : 22.08.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeMon Oct 26, 2009 6:16 pm

prasetyo wrote:
Nggeh pancen sedoyo wau wonten aturanipun, dados menawai kathah topik ingkang sami/mirip, nggeh saenipun digabung kemawon, suwun



dadi critane ki melanggar peraturan kang

_________________
all 4 za kampeky [akoema_ryan]

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 2lbfe9u
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
must_ed


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeTue Oct 27, 2009 11:49 am

Mboten wonten ingkang melanggar kok kang...
namung kersane tertib mawon .... kados kulo aturaken ing nginggil menawi wonten treat ingkang mirip kulo gabung, contone: tread yo do plesetan, yo parikan, suwe ora jamu, pantune wong jowo... treat menika kula gabung dados setunggal kanthi judul tread ingkang paling riyin (yo dho plesetan/parikan)

ingkang kula busak namung tread ingkang kulo damel piyambak ingkang sampun dipun kunci kang Ipung....

mekaten mugi ndadosna pamriksa lan maklum....

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeTue Oct 27, 2009 12:04 pm

kawula saget mangertos....kok mas jenggot............
Kembali Ke Atas Go down
nippon
Koordinator
nippon


Lokasi : nippon
Reputation : 2
Join date : 22.08.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeTue Oct 27, 2009 6:42 pm

must_ed wrote:
Mboten wonten ingkang melanggar kok kang...
namung kersane tertib mawon .... kados kulo aturaken ing nginggil menawi wonten treat ingkang mirip kulo gabung, contone: tread yo do plesetan, yo parikan, suwe ora jamu, pantune wong jowo... treat menika kula gabung dados setunggal kanthi judul tread ingkang paling riyin (yo dho plesetan/parikan)

ingkang kula busak namung tread ingkang kulo damel piyambak ingkang sampun dipun kunci kang Ipung....

mekaten mugi ndadosna pamriksa lan maklum....




nyuwun ngapunten kang wis dadi wong ra tertib neng sub bhs jawa

nggo di lajengaken

di tertibkan lg yg tdk pada tertib

suwun

_________________
all 4 za kampeky [akoema_ryan]

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten 2lbfe9u
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
must_ed


Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeThu Oct 29, 2009 3:01 pm

nggih sami-sami kang.... sumangga dipun lajengaken...

_________________
BOCAH NDESO ARANG NGERTI KUTHO
Kembali Ke Atas Go down
mas roso
Koordinator
mas roso


Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeThu Oct 29, 2009 3:08 pm

oye ...oye ..oye....

eh kleru kudu boso jowo ...

sae....sae....sae....sae....

nderek mawon kulo mawi tasih pareng.
mawi mboten njeh derek langkung.....


Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
prasetyo


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeThu Oct 29, 2009 4:57 pm

mas roso wrote:
oye ...oye ..oye....

eh kleru kudu boso jowo ...

sae....sae....sae....sae....

nderek mawon kulo mawi tasih pareng.
mawi mboten njeh derek langkung.....


Very Happy Very Happy

monggo Mas Roso, poko'e dilanjut terus ampun mutung nggeeehhh,..
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
rizky


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitimeFri Oct 30, 2009 9:00 am

prasetyo wrote:
monggo Mas Roso, poko'e dilanjut terus ampun mutung nggeeehhh,..
Mutung ki bukane rokok sing wis bar disulut jur dibuang.. :!@#@!:

menawi kulo piyambak sih manut kemawon pundi ingkang sae...
jur ngendi sing gayeng lan keno gae hiburan..

intine kulo setuja kalian menopo ingkang dipun semprot akeun kang Roso :
mas roso wrote:
nderek mawon kulo mawi tasih pareng.
mawi mboten njeh derek langkung.....

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Sponsored content





Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Empty
PostSubyek: Re: Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten   Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» nyuwun pertimbangan
» Nyuwun tulung...
» nyuwun pirso??
» nyuwun sewu...
» nyuwun diajari

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: