FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 nyuwun pirso??

Go down 
+3
Ipung Purwanto
Asmaraningtyas
kandar
7 posters
PengirimMessage
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 9:14 am

Sluman, slumun, slamet meniko nopo tegesipun?

Matur suwun,
Kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 10:34 am

tegese ngadi wae malku ning edni wae..kapan wae...ra ana alangan......

ki mantra keslametan tak wenehi...

SUKET GRINTHING KALAMENTHA
DIGARUA DI LUKUA mbrojol selaning garu mbrojol selaning luku, mbrojol rahayu, rahayu SLAMET KERSANING aLLAH
LAILAHA ILALLAH...


Terakhir diubah oleh Asmaraningtyas tanggal Fri Sep 04, 2009 11:14 am, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 10:41 am

suwun kang..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ipung Purwanto
Camat
Ipung Purwanto


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeSun Sep 06, 2009 9:14 pm

Iki gawe tambahan pengalaman..podo artine mangkene..;

Klumpatan kliwatan seko moro boyo..
Kembali Ke Atas Go down
Prexndes
Koordinator
Prexndes


Reputation : 4
Join date : 25.04.08

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeMon Sep 07, 2009 1:52 am

woo...
dados mekaten to?
Kembali Ke Atas Go down
Mbah Tukimin
KorLap
Mbah Tukimin


Lokasi : bekasi
Reputation : 1
Join date : 11.02.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeMon Sep 07, 2009 2:25 am

dingon ing oro ombo.didohno soko jurang pereng......
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 12:34 pm

nah nek duwe bayi nagis wae...wis disusoni tetap nagis...ben slamet sakak godane sing ra kethok mantrane ngene...

CU BALICU..RUPAMU ELEK KOYO TEMPEKKU..

terus bayine siwuk ping telu.....
Kembali Ke Atas Go down
mas roso
Koordinator
mas roso


Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 12:50 pm

lha yen... SLAMET SLUMAN SLUMUN ?
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 12:57 pm

kuwi slamet blusukan neng tegalan...
Kembali Ke Atas Go down
mas roso
Koordinator
mas roso


Lokasi : Pondok Indah Kutabumi TNG
Reputation : 7
Join date : 08.06.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 1:25 pm

Whue ..e ..e.ee .. Lha ppo rung duew pakan sapi ....
Kembali Ke Atas Go down
rizky
Pengawas
rizky


Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 2:24 pm

ora gur sapi slamet dewe yo doyan kok....

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
Sponsored content





nyuwun pirso?? Empty
PostSubyek: Re: nyuwun pirso??   nyuwun pirso?? Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
nyuwun pirso??
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Nyuwun kawigatosanipun/ nyuwun pangapunten
» NYUWUN TULUNG
» Nyuwun tulung lur.. !!
» Nyuwun tanglet..
» nyuwun pertimbangan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: