FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Kok sepi yang pake linux???

Go down 
PengirimMessage
janu dewangga
KorLap
janu dewangga

Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 11.05.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeFri Sep 14, 2012 4:03 pm

Monggo, monggo yang pake linux, baik yang newbie maupun yang expert, ayo sharing disini, ben aku iso sinau.
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 9:22 am

monggo kulo sundul mawon
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Roni gabreaLL
Koordinator
Roni gabreaLL

Lokasi : BSG, Saptosari
Reputation : 2
Join date : 05.05.12

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:37 pm

wew aku nganggo linuk kang ,.,.,iki aku mumet,.,.,config nginx ra dadi",,.,. Sad

_________________
"Tetap tersenyum walaupun wajahmu Mendung"
shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://inorzz.wordpress.com
janu dewangga
KorLap
janu dewangga

Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 11.05.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeSun Aug 11, 2013 2:13 pm

nginx-nya di config mau seperti apa mas Roni? Bagi-bagi ilmu nginx-e dong, aku apache-oriented. Wuahahaha
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon

Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeTue Aug 13, 2013 6:35 pm

hehehe aku blas gak mudeng nek masalh linux__sebenernya OS ini udh bnyak yg pake khususnya di perkantoran neng aku kok memeng rep sinau OS topi mireng
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
janu dewangga
KorLap
janu dewangga

Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 11.05.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeWed Aug 14, 2013 9:16 am

Agus_Gogon wrote:
hehehe aku blas gak mudeng nek masalh linux__sebenernya OS ini udh bnyak yg pake khususnya di perkantoran neng aku kok memeng rep sinau OS topi mireng
Nek penggunaan di kalangan perusahaan sebagai server malah akeh2e nganggo linux mas, stabilitas, security, karo ekonomis jadi alasan utama. Bahkan superkomputer2 akeh2e nganggo linux mas, termasuk superkomputer weke NASA. http://en.wikipedia.org/wiki/Columbia_%28supercomputer%29

Perkoro icon, sebenere linux ki ikon resmine 'tux', iki gambare :
Kok sepi yang pake linux??? 220px-Tux

Nek tomir iku lambange red-hat :)
Kembali Ke Atas Go down
japrax
Presidium
japrax

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeThu Aug 15, 2013 10:05 am

sakjane linux ki apek daripada windos.. berhubung wes kebiasaan pake windos makane arep sinau linux males.. opo meneh sopwer,gamae dll dukunge neng windos.. hehehe
Kembali Ke Atas Go down
janu dewangga
KorLap
janu dewangga

Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 11.05.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeFri Aug 16, 2013 9:06 am

Nek dikandakke luwih apik seko Windos yo nek menurutku dewe yo ora mas, mergo windos ki pancen support-e luas banget. Yo sing genah, windos ki berbayar. Piye2 jenenge sing bayar karo sing gratisan yo luwih enak sing bayar biasane. Iki dalam kasus pengguna biasa lho, bukan kasus server, atau semacamnya. ngikik 
Kembali Ke Atas Go down
wiwid
HanSip
wiwid

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeFri Aug 23, 2013 3:07 am

aq isih newbie kang..
mung nganggo slackware..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
janu dewangga
KorLap
janu dewangga

Lokasi : Semin
Reputation : 0
Join date : 11.05.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeFri Aug 23, 2013 6:44 am

wiwid wrote:
aq isih newbie kang..
mung nganggo slackware..
Nganggo slackware ki biasane wis mlebu golongan 'medium-old-bie'
Kembali Ke Atas Go down
bahqri.dixie
Koordinator
bahqri.dixie

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 8
Join date : 10.07.12

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeFri Aug 23, 2013 7:01 am

monggo monggo

_________________
FKOGK

Berjaya di udara berkarya di nyata coming good di wonosari.com
Kembali Ke Atas Go down
http://bahqriimages.blogspot.com
wiwid
HanSip
wiwid

Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitimeSun Aug 25, 2013 2:27 am

janu dewangga wrote:

Nganggo slackware ki biasane wis mlebu golongan 'medium-old-bie'
Lha iki pekne tuntutan pekerjaan jew..
Bar digarap dadi yaw gek mung di tokne wae..
Paling mung monitoring thok.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Sponsored content




Kok sepi yang pake linux??? Empty
PostSubyek: Re: Kok sepi yang pake linux???   Kok sepi yang pake linux??? Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Kok sepi yang pake linux???
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Linux-
Navigasi: