FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..

Go down 
+8
ngadimin
gimbik
prasetyo
ferdi galih
Agus_Gogon
masipoeng
Asmaraningtyas
maharani
12 posters
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 1:22 pm

KANG MAS, JANGAN PATAH HATI
AKU SIAP JADI PENGGANTI
AKU SETIA SAMPAI MATI

IRENG IRENG DUDU KETAN
AYO BARENG URIP BEBRAYAN
AYO BARENG URIP BEBRAYAN

KANG MAS , JANGANLAH RAGU
JANGAN BIMBANG DALAM HATIMU
PERCAYALAH KEPADAKU

NGANGGO BLANGKON SURJANE KUNING
SING WIS KELAKON JO DIPIKIR MANING
JO DIPIKIR MAN
ING

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 2:52 pm

ketheklek dibuang kalen...

keli....
Kembali Ke Atas Go down
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 3:13 pm

ojo.... ra entuk nek kui.. mesakke aku nuh Very Happy

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 7:09 pm

iya mesake men...sayang....
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat
masipoeng


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 10:00 pm

wuih,.. mbah as nganggo sayang2an barang,... gak boleh

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 11:17 pm

sayang ki artine eman eman....

kethekleke keli... ngono ...mosok lg kenal sayang sayangan ya mah?
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat
masipoeng


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSat Mar 17, 2012 11:45 pm

wooo.. iki tho sing dikarepake mamahe sing enom, pinter milih koe mbah... ngakakk

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 12:01 am

mamah kwi jeneng pangilane maharani....dijupuk suku ngarep dhewe. mah...terus diambali carane nyeluk dadi MAMAH...lha aku ki isa dipanggil papah...seko tembung OPA dijupuk mburine PA nek nyeluke nganggo diambali dadi papah... mula nerng kene aku ro maharani kwi isa disebut mamah- papah.

nek komplite < MAMAH PAPAH GEDHANG>
Kembali Ke Atas Go down
masipoeng
Camat
masipoeng


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 12:09 am

isow wae mbah lehmu ngeless ki,.. ngakak

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 12:27 am

wa,,genit ah!!!! Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 2:03 pm

haduh, klepek 2 aku di geniti simbah... jhandddd ora kuaaatttttt...

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 9:41 pm

ngangakk ora eleng ro umure
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 10:11 pm

kuat kuatna mah...aja dibruke....mengko dha pecah lho....
Kembali Ke Atas Go down
ferdi galih
Lurah
ferdi galih


Lokasi : Pekanbaru
Reputation : 0
Join date : 18.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 10:30 pm

setyo = setiap tikungan yo ono...
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 10:41 pm

ojo lali nganggo sen ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
masipoeng
Camat
masipoeng


Lokasi : Sungailiat, Bangka
Reputation : 5
Join date : 16.06.11

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 11:17 pm

Asmaraningtyas wrote:
kuat kuatna mah...aja dibruke....mengko dha pecah lho....

ra perlu sumelang, yen ambruk tak cadangane kene.. tersipumalu

_________________
MONGGO KULO ATURI MLEBET MRIKI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masipoeng.wordpress.com
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeSun Mar 18, 2012 11:27 pm

pingin......?
Kembali Ke Atas Go down
prasetyo
Camat
prasetyo


Lokasi : Ngadipiro-Rejosari-Semin-Jakarta
Reputation : 4
Join date : 22.03.08

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 9:13 am

aku yo tansyah setyo senayjan kowe rondo,..
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 11:18 am

aku ya tansyah setya yen kowe ana, nek ra ana ya mbuh....
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
gimbik


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 3:31 pm

metu seko ngomah ganti status

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
ngadimin
Warga
ngadimin


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 31.08.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 4:37 pm

buah jeruk buah kedondong...
mbah..ikutan nongkrong dong...
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
gimbik


Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 5:16 pm

monggo mas ngadimin

_________________
I know the Lord will make a way for me
Mampir Dunk==> Bola
Disini Juga ==> Site
OK Zone ===> Blog
Dengerin Lagunya ===>> my world
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 8:21 pm

gimbik wrote:
metu seko ngomah ganti status
sajak e iyo,,soale aku wingi pengen nebak neng ra memperkenalkan diri ki huft
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip
wiwid


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 9:49 pm

Iki curhat opo puisi opo lagu sih?..
Aq ora ngerti artine.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeMon Mar 19, 2012 11:01 pm

aja sok seneng nebak ya GON....
Kembali Ke Atas Go down
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeWed Mar 21, 2012 1:59 pm

wiwid wrote:
Iki curhat opo puisi opo lagu sih?..
Aq ora ngerti artine.. Very Happy


sajak e curhat ning yo di puisikan ben ketok seniman Very Happy hahaha

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeWed Mar 21, 2012 5:13 pm

aku iki pengagum seniwati loh.... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeWed Mar 21, 2012 10:48 pm

ahh, tenan e mbaahhh???

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas


Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeWed Mar 21, 2012 10:54 pm

ben dramatis aku jawabe ya tenannnnn
Kembali Ke Atas Go down
maharani
Lurah
maharani


Lokasi : Jln Baron, Wonosari, Gunungkidul
Reputation : 0
Join date : 03.03.12

Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitimeThu Mar 22, 2012 3:01 pm

eeh simbah ki pinter gawe seneng ati Very Happy

_________________
Kunjungi :

Facebook : Chapriatmodjo Moccafrio

Twitter : @paidjemm

Blog : http://chapriatmodjo.blogspot.com
              http://akulayakhidup.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
http://www.Chpariatmodjo.co.cc
Sponsored content





Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Empty
PostSubyek: Re: Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..   Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo .. Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Aku tansah setyo, senadyan kowe dudo ..
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» kowe iso ora ..?
» .: APA PEKERJAANMU :.
» [ask] opo tenan tejo khi hombreng?
» nduk aku kangen kowe
» Kowe kerjo nggo ngopo to..??

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Coerhat-
Navigasi: