FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Group FB sing mambu-mambu boso jowo

Go down 
+2
wiwid
sacho_eka
6 posters
PengirimMessage
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeFri Dec 02, 2011 7:21 pm

berita boso jowo

mriki

face book boso jowo

mriki

monggo di tambah malih!
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeSat Feb 04, 2012 5:08 am

opo meneh iki??
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
wiwid
HanSip
wiwid


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeSat Feb 04, 2012 11:18 am

Aq ki wedhi jew kang yen nganggo apps FB sembarangan.. Very Happy

Aq tak takon2 kw wae yen arep belajar boso jow.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
pan65cint4
Koordinator
pan65cint4


Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeSat Feb 04, 2012 11:37 am

wiwid wrote:
Aq ki wedhi jew kang yen nganggo apps FB sembarangan.. Very Happy

Aq tak takon2 kw wae yen arep belajar boso jow.. Very Happy

woo....wong jowo ko ra iso boso jowo...hahahah shakehand shakehand huft huft

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
wiwid
HanSip
wiwid


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeSat Feb 04, 2012 11:40 am

pan65cint4 wrote:


woo....wong jowo ko ra iso boso jowo...hahahah shakehand shakehand huft huft

Mulakno aq diajari kang!
Tapi sing apik2 wae!
Ojo sing saru2 meneh koyo disik pas iseh SMK.. frustasi
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeMon Feb 06, 2012 1:50 pm

wiwid wrote:
Aq ki wedhi jew kang yen nganggo apps FB sembarangan.. Very Happy

Aq tak takon2 kw wae yen arep belajar boso jow.. Very Happy

apps ki opo kang??
huft

nek arep sinau boso jowo karo aku.. haiyo monggo mawon!! ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Agus_Gogon
Pengawas
Agus_Gogon


Lokasi : karangetan rongkop GK pondok gede
Reputation : 109
Join date : 17.09.10

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeMon Feb 06, 2012 5:57 pm

apos apos kwi Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
wiwid
HanSip
wiwid


Lokasi : Dunia Maya
Reputation : 19
Join date : 09.08.09

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeMon Feb 06, 2012 9:43 pm

sacho_eka wrote:

apps ki opo kang??
huft

nek arep sinau boso jowo karo aku.. haiyo monggo mawon!! ajib

apps niku aplikasi kang..

siap kang..
mangkeh yen kulo tanglet dijawab nggeh?!.. Very Happy


*) Bener ora bahasane kwi?.. Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/forum
bowo_wahyu
SatPam
bowo_wahyu


Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeMon Feb 06, 2012 11:31 pm

hansip takonne karo satpam ska

_________________
Group FB sing mambu-mambu boso jowo A9c38f5d-7df8-4084-b5c2-fe83baf5b456

www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeTue Feb 07, 2012 12:22 am

wiwid wrote:
sacho_eka wrote:

apps ki opo kang??
huft

nek arep sinau boso jowo karo aku.. haiyo monggo mawon!! ajib

apps niku aplikasi kang..

siap kang..
mangkeh yen kulo tanglet dijawab nggeh?!.. Very Happy


*) Bener ora bahasane kwi?.. Very Happy

lha wong aku ki ngandakke group kok udu apps..
lole
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 10:30 pm

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001425326115
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka


Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeFri Mar 16, 2012 10:31 pm

https://www.facebook.com/groups/wonosaridotcom/
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
macanWong7
Koordinator
macanWong7


Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitimeThu Oct 25, 2012 2:34 pm

wahhh tak pikir opo mau?
koq mrika-mriki, jebule isine aaps to? wkwkwkwk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Sponsored content





Group FB sing mambu-mambu boso jowo Empty
PostSubyek: Re: Group FB sing mambu-mambu boso jowo   Group FB sing mambu-mambu boso jowo Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Group FB sing mambu-mambu boso jowo
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» boso jowo sing mulai jarang di nggo..!
» sinau / latihan boso jowo
» kenapa boso jowo sepi ki
» GEGURITAN (puisi boso jowo)
» Setiap Posting Pakai Boso Jowo

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Boso Jowo-
Navigasi: