FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Gambar Gunungkidul....

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 19, 2008 2:59 pm

First topic message reminder :

Tak urun gambar ahhhh

[img]Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Dsc05111[/img]
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
fitrah diyana
Koordinator


Join date : 14.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed Apr 22, 2009 10:57 am

jan apik tenan mas????? ajib
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator


Join date : 06.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 10:25 pm

kok gak ono poto sing anyar maneh..........ayo......podo di tambahiiiiiiiii
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap


Join date : 23.10.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeSun May 03, 2009 4:29 pm

wis jan, marahi pengin mulih!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
Mbah Tukimin
KorLap


Join date : 11.02.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 04, 2009 10:03 am

Aris_nogosari wrote:
wis jan, marahi pengin mulih!!!!!!!!!!!!!!!!!

ngopo mulh.... rep mangan kates kene akeh. opo arep nongseng nggone samiyo..?
Kembali Ke Atas Go down
http://www.tdw.co.id
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 04, 2009 11:49 am

Su Kro wrote:
Oh ya satu lagi.....
ni foto susetnya Parangrancuk........

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Parangrancuksunsetce2

lha gene hura kalah karo mbali....

sayange kurang terekspos....
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 04, 2009 12:30 pm

Hendrix wrote:
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Hendri11

iki nek ketigo garing yo kang?
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
fitrah diyana
Koordinator


Join date : 14.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 04, 2009 2:59 pm

kandar wrote:
Hendrix wrote:
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Hendri11

iki nek ketigo garing yo kang?
iki ki koyo ngingrong kae po kang,mapane neng mulo,apik tenan marai pengen,nek sore2 apik bgt iso ndelok sunset,ro pacaran hemmmmmm,,,,,,,,,,,???? ajib
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 04, 2009 3:12 pm

iyo iki ngingrong.. dek jaman Saka Bayangkara ndisik aku pernah mrene.. tapi ora mlebu adoh wong lagi banjir.. bar udan..

Ning nek ketigo mbuh ono banyune pora..
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Tempe
Koordinator


Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 13, 2009 7:52 pm

Kie Sing anyar lagi wae seko wajan.
iki neng etan kecamatan.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 25700957
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 24558483
Iki protelon klampok. iseng karo nyegat Purwo.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 41152626
Khayangan. gunungku di bolongi.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 77338430
Ngaso ngombe dawegan karo njepret.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 59373990
Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 45686687
Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 13, 2009 9:18 pm

Tempe wrote:

Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 45686687
Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper


Sik iki omahmu sing endi Kang.......
Ketoke aku rung tahu rono ki......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeThu May 14, 2009 9:11 am

Tempe wrote:
Kie Sing anyar lagi wae seko wajan.

Ngaso ngombe dawegan karo njepret.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 59373990
Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.

Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper

iki neng ngendi kang? koyo wis tahu weruh... neng pathuk yo?..

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 18, 2009 6:22 pm

kandar wrote:
Tempe wrote:
Kie Sing anyar lagi wae seko wajan.

Ngaso ngombe dawegan karo njepret.
Gambar Gunungkidul.... - Page 7 59373990
Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.

Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper

iki neng ngendi kang? koyo wis tahu weruh... neng pathuk yo?..

Iki neng patuk kang kandar.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 18, 2009 6:25 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tempe wrote:

Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.

Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper


Sik iki omahmu sing endi Kang.......
Ketoke aku rung tahu rono ki......

Jare Wong Mbungmanis mosok ra ngerti. wong ikiki terkenal lho.
Omahku wetane Mbah Lurah mantan yo. Mangkane nek mulih dolan2 ngidul.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 10:26 am

Tempe wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tempe wrote:

Iki lagi lungguh neng ngarep lawang. ndelok wong liwat.

Sorry potone elek2 wong nyat ra bakat dadi potograper


Sik iki omahmu sing endi Kang.......
Ketoke aku rung tahu rono ki......

Jare Wong Mbungmanis mosok ra ngerti. wong ikiki terkenal lho.
Omahku wetane Mbah Lurah mantan yo. Mangkane nek mulih dolan2 ngidul.

Weh aku ki ra tau jek nek dolan2 ning nggnamu ki, opo maneh Nggone Mbah Lurah... Ndak dadi gosip aku nek ning karang kulon.... ngakakk ngakakk ngakakk

Ning ngomong2 putune mbah lurah kae ijih single ra? ngakakk ngakakk ngakakk ( Hallah malah OOT, ben yo) :cheers:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 11:33 am

Koyone isih jal ko tak telpune. isih single ra.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
must_ed

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 3:03 pm

bar mudik to kang? lha kok ra mampir neng ngarep smp? sesuk mampir wae tak wedangi.... :cheers: :cheers:
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 4:04 pm

Tempe wrote:
Koyone isih jal ko tak telpune. isih single ra.


Weeeehhhh...kok leeee...ngono...

Mas ed....kapan wedangan ngarep SMP Rongkop
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
dedy_
Lurah
dedy_

Lokasi : semin, Bintaro
Reputation : 0
Join date : 05.05.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 7:41 pm

[img][/img]
Kembali Ke Atas Go down
dedy_
Lurah
dedy_

Lokasi : semin, Bintaro
Reputation : 0
Join date : 05.05.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 20, 2009 8:07 pm

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Img6031q
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
cogo

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeThu May 21, 2009 4:17 am

nek wedangan pacitane opo kang.........ijih ono puli tempe gak yo?
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeThu May 21, 2009 10:42 am

Weh ijih ono kang, mbahku ki nek gawe puli enan tenan, jan enak pokoke kuwi....
Aku ra umuk ki, omonge wong2 sih.... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 22, 2009 1:40 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tempe wrote:
Koyone isih jal ko tak telpune. isih single ra.


Weeeehhhh...kok leeee...ngono...

Mas ed....kapan wedangan ngarep SMP Rongkop
Lha opo ngarep SMP kae isih dodolan to? lha tek arak wedangan neng ngarep SMP.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
rmlodang

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeSun May 24, 2009 12:41 am

Weh...tak melu nek arep wedangan ning ngarep SMP rongkop,ketok e yo seger tenan karo nyawang dalan seik weis Alus lan pitik seik do mangani uritan ning sawah...
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
must_ed
Koordinator
must_ed

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeMon May 25, 2009 2:19 pm

saben bengi wedangane siap pokoke....
bakule anyaran.... :o*00: Gambar Gunungkidul.... - Page 7 1586 Gambar Gunungkidul.... - Page 7 580216
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 27, 2009 11:10 am

rmlodang wrote:
Weh...tak melu nek arep wedangan ning ngarep SMP rongkop,ketok e yo seger tenan karo nyawang dalan seik weis Alus lan pitik seik do mangani uritan ning sawah...
Ngawur kang Lodang, ngarep SMP Rongkop ora ono sawah yo.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed May 27, 2009 11:20 am

must_ed wrote:
saben bengi wedangane siap pokoke....
bakule anyaran.... :o*00: Gambar Gunungkidul.... - Page 7 1586 :$#$######@!:
Lha Mbok njajal bakule difoto terus di post neng kene.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
rmlodang

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 12:04 am

Tempe wrote:
rmlodang wrote:
Weh...tak melu nek arep wedangan ning ngarep SMP rongkop,ketok e yo seger tenan karo nyawang dalan seik weis Alus lan pitik seik do mangani uritan ning sawah...
Ngawur kang Lodang, ngarep SMP Rongkop ora ono sawah yo.


Oooo tak kiro ono....berarti weis kutho tenan yo...lh biasane dhek aku jamane dagang ungkal suk lewat daerah kunuh isine sawah seing ijo royo2 jew...berarti weis berubah sa iki.
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
trimopakesa
Koordinator
trimopakesa

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7° Lintang utara 46' – 8° Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 7:21 am

Tempe wrote:
rmlodang wrote:
Weh...tak melu nek arep wedangan ning ngarep SMP rongkop,ketok e yo seger tenan karo nyawang dalan seik weis Alus lan pitik seik do mangani uritan ning sawah...
Ngawur kang Lodang, ngarep SMP Rongkop ora ono sawah yo.
nek saiki memang ra ono yo kang?? tapi emboh nek jaman kang lodang biyen Gambar Gunungkidul.... - Page 7 PeaceGambar Gunungkidul.... - Page 7 PeaceGambar Gunungkidul.... - Page 7 Peace
Kembali Ke Atas Go down
fitrah diyana
Koordinator
fitrah diyana

Lokasi : gejayan caturtungal,depok sleman yogyakarta
Reputation : 11
Join date : 14.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 8:18 am

yo di tiliki wae kang mbokne ono turahane........?? :(0)*:
Kembali Ke Atas Go down
must_ed
Koordinator
must_ed

Lokasi : kaki gunung singa
Reputation : 8
Join date : 24.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 11:25 am

rmlodang wrote:
Tempe wrote:
rmlodang wrote:
Weh...tak melu nek arep wedangan ning ngarep SMP rongkop,ketok e yo seger tenan karo nyawang dalan seik weis Alus lan pitik seik do mangani uritan ning sawah...
Ngawur kang Lodang, ngarep SMP Rongkop ora ono sawah yo.


Oooo tak kiro ono....berarti weis kutho tenan yo...lh biasane dhek aku jamane dagang ungkal suk lewat daerah kunuh isine sawah seing ijo royo2 jew...berarti weis berubah sa iki.

sawahe wis tak gulung kang lodang..... lha lehku tuku ungkal semono kae ngasi seiqi isih lho kang.... lha wong ungkale seko wesi nggo ngasah malah gablugh..... ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
agoezt89

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 2:31 pm

melu urun gambar yo kang.....

ki yo gambar2 nek gunung kidul....tak jepret dek aku nek daerah singkil...

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>


" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
trimopakesa
Koordinator
trimopakesa

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7° Lintang utara 46' – 8° Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 2:34 pm

agoezt89 wrote:
melu urun gambar yo kang.....

ki yo gambar2 nek gunung kidul....tak jepret dek aku nek daerah singkil...

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>


" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>
iki gambar daerah ngendi kang agoezz kok menarek bunagetGambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
agoezt89

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri May 29, 2009 2:43 pm

nek iki tempat kaum hawa n adam biasane
ngakakk ngakakk

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

" border="0" alt=""/>

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
agoezt89
Camat
agoezt89

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed Jun 03, 2009 6:07 am

trimopakesa wrote:
iki gambar daerah ngendi kang agoezz kok menarek bunagetGambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28


daerah tritis kang.......kidul kono paliyan

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
k_lop
Pengawas
k_lop

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeWed Jun 03, 2009 6:14 pm

agoezt89 wrote:
trimopakesa wrote:
iki gambar daerah ngendi kang agoezz kok menarek bunagetGambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28Gambar Gunungkidul.... - Page 7 28


daerah tritis kang.......kidul kono paliyan

seng jarene gua maria kae po goz..???
Kembali Ke Atas Go down
agoezt89
Camat
agoezt89

Lokasi : wonosari
Reputation : 4
Join date : 15.01.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 3:03 am

k_lop wrote:


seng jarene gua maria kae po goz..???

iyooooo betull lop.....nek rep neng pantai lewat paliyan jalur kulon mesti lewati...

_________________
[i][b]www.agoezt.blogspot.com ==>Belajar Blog
Kembali Ke Atas Go down
http://www.agoezt89.6te.net
aji
KorLap
aji

Lokasi : Cengkareng, jakarta
Reputation : 2
Join date : 07.04.08

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 2:42 pm

mantep......
Hijau kampung halamanku....

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 1000370

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 1000378

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 1000381

_________________
Orang gagal berhenti terlalu cepat
Orang sukses bertahan lebih lama
Kembali Ke Atas Go down
http://ajiprastowo.blogspot.com/
cogo
Koordinator
cogo

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 11:27 pm

gambare kok gede temen kang.............mbok yo tulung di edit disik.mesakene sing koneksine lemot,mbukak gambar iki iso telong jam
Kembali Ke Atas Go down
ryanjutawan
Lurah
ryanjutawan

Lokasi : kepek, wonosari skrng di cirebon
Reputation : 1
Join date : 19.05.09

Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitimeSat Jun 06, 2009 1:47 am

Iki gbr opo kang...waduh-waduh puyeng nontone...


http://dbswonosarigunungkidul.blogspot.com
http://bangunmasjid.blogspot.com
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Empty
PostSubyek: Re: Gambar Gunungkidul....   Gambar Gunungkidul.... - Page 7 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Gambar Gunungkidul....
Kembali Ke Atas 
Halaman 7 dari 8Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: