FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring

Go down 
+2
Ki Sosro Harjono
kandar
6 posters
PengirimMessage
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 12:07 pm

Nyuwun pirso !

Rikolo dinten riyoyo kepungkur pas lewat jalan raya nggiring-singkil pas tengah Baon wonten ratusan pengunjung ingkang badhe nyekar wonten "Pesarean Gunung bagus", ngangge puluhan kendaraan truk..

Sinten kemawon ingkang pirso nyuwun dijlentrehke sejarahipun lan sinten asma lan asalipun saking pundi priyantun ingkang dipun sareaken wonten pesarean meniko..

Matur suwun sanget..

Kandar

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ki Sosro Harjono
KorLap
Ki Sosro Harjono


Lokasi : cirebon,west java, Tanjung Sari City
Reputation : 3
Join date : 05.11.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 2:22 pm

Sumonggo poro sederek ingkang perso kulo aturi komentar utawi bagi- bagi informasi


Nunggu pencerahan sesepuh ;) ;) ;) ;)





Hayu ning bawono
--------------------
ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
http://www.offijogja.blogspot.com
martinus
Koordinator
martinus


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 3:46 pm

iya iki aku ya nunggu lho he he eh
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 3:56 pm

kabeh kok do nunggu trus sing ajeng njlentrehke sejarah sopo iki?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Kang Mintar
Lurah
Kang Mintar


Lokasi : Semarang
Reputation : 1
Join date : 03.09.09

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 4:58 pm

Mbah gugel ngerti ora yo kang. ( E...mbok menowo wae..)
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeTue Nov 17, 2009 5:15 pm

mbah gugel hura ono kang, mbuh nek tekne aku kurang teliti...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ngabehi_km
Lurah
avatar


Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 17.10.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeThu Nov 19, 2009 3:50 pm

nek mboten klentu niku tesih aliakrabe mbah ageng nggiring lsp.
Kembali Ke Atas Go down
http://ngajitauhid.wordpress.com
martinus
Koordinator
martinus


Lokasi : JOGJAKARTA
Reputation : 6
Join date : 29.04.09

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeThu Nov 19, 2009 9:05 pm

Ngabehi_km wrote:
nek mboten klentu niku tesih aliakrabe mbah ageng nggiring lsp.
Hayo kang Ngabehi ora sah isin isin ta yen arep njelas ke. Mungkin ya ana hubungane karo KI Ageng Giring kang...ayo kang Ngabehi tak tunggu iki lo Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring 263481
Kembali Ke Atas Go down
Angel
Warga
Angel


Lokasi : Salatiga jawa tengah
Reputation : 0
Join date : 28.10.09

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeFri Nov 20, 2009 1:01 pm

Kulo jeh tumut nunggu mawon????? ngakakk ngakakk ngakakk

Nunggu penjabaran dari Sesepuh Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar


Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitimeFri Nov 20, 2009 1:54 pm

iki do saling tunggu menunggu njuk sopo sing arep njlentrehke..?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content





Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Empty
PostSubyek: Re: Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring   Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Pesarean Gunung Bagus ing tlatah nggiring
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Wisatawan Korea Kagum Gunung Nglanggeran ( Gunung Berapi Purba )
» Gunung Agung adalah gunung tertinggi di pulau Bali
» Gunungkidul Harus Beda Dengan Gunung-Gunung Lain
» Tlatah Grogol Bejiharjo,bulu, sak kiwo tengene
» GUNUNG- GUNUNG PODO DI BHELECH

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: