FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN

Go down 
PengirimMessage
ibnu suyitno
Warga
ibnu suyitno

Lokasi : Jakarta Pusat
Reputation : 2
Join date : 10.02.09

Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Empty
PostSubyek: Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN   Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 10:33 am

Poso wis meh rampung kari 10 dino mengkas RIYOYO FITRI wis KEMOTO-MOTO pingin enggal MUDIK Saebo seningin ati yen iso lebaran ngumpul ono deso rasane tan iso diganti nganggo ARTO ono sing numpak montor mabur, Ngebis, Nyepur, Ngonthel Montor dewe....ketemu SIMBOK + BAPAK piro biayane tak lakoni pinongko SAMPURNANING SIAM ROMADHON lan SUNGKEM BEKTI MARANG WONG TUWO... Insya Allah kabeh Biaya sing kanggo lebaran yen kanthi IKHLAS Gusti ALLOH bakal ngganti kang LUWIH AKEH lan BERKAH... AMIN ya Robbal Alamin
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Empty
PostSubyek: Re: Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN   Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 1:06 pm

nggih....aminnn
salam kenal pak ibnu suyitno.. sugeng rawuh ing wonosari.com ajib
mugi-mugi saget nambah wawasan kito sedoyo






meniko mas momod teng pundi niki?? ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
rizky
Pengawas
rizky

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Empty
PostSubyek: Re: Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN   Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Icon_minitimeThu Sep 10, 2009 4:05 pm

amin...

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
supriyatno
Warga
supriyatno

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 21.07.09

Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Empty
PostSubyek: Re: Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN   Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Icon_minitimeFri Sep 11, 2009 5:27 pm

Nggih.... Wah ning montorku raiso mabur kang ibnu,,,,,,,
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Empty
PostSubyek: Re: Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN   Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Mudik utowo MULIH KAMPUNG LEBARAN
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Info Mudik-
Navigasi: