FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next
PengirimMessage
japrax
Presidium
japrax

Lokasi : pelukan hangat luna maya
Reputation : 29
Join date : 11.04.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 12:47 pm

First topic message reminder :

Nuwun sewu sanget poro sederek,file memori kulo keno virus dari komputer akhirnya filenya tersisa 22 file foto.. mudah2an bisa teratasi file yang hilang..


matur Nuwun sanget kagem sedulur sedoyo saget kumpul ngerayak ke ULTAH wonosari.com ke 1. mugi mugi kedepannya wonosari.com makin dewasa dan bisa banyak memberikan kontribusi buat masyarakat gunungkidul dan sekitarnya.. mohon maaf bila ada salah kata.



ABSEN pertama yang hadir..

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5277

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5276


TUMPENG

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5278

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5290


sak mene sikek.. mengko diupdate meneh,berhubung memoriku error.. nuwun sewu..

Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down

PengirimMessage
Soesan
KorLap


Join date : 29.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 6:35 pm

Wew guyub tenan ki, seneng duwe sedulur akeh neng Njakarta...
Gapyak lan Sumanak kabeh.....
Kembali Ke Atas Go down
oom_agung
Warga


Join date : 15.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 7:48 pm

Senengnya ada foto saya..
Kembali Ke Atas Go down
http://agung013.blogspot.com
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 8:57 pm

Seru bngt acarane wah nyesel yg gak dtng
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 03, 2009 9:49 pm

Selamat dan sukses acarane .. njaluk pangapurane ra iso teko .. ora libur kerjone Sad(.
Arisan manut wae .. weleh pirus kok nggo alesan ..
salam
Kembali Ke Atas Go down
https://facebook.com/masgareng
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 9:36 am

masgareng wrote:
Selamat dan sukses acarane .. njaluk pangapurane ra iso teko .. ora libur kerjone Sad(.
Arisan manut wae .. weleh pirus kok nggo alesan ..
salam

Wong digadang2 kon pidato sebagai sesepuh lan pinisepuh jee (lha opo wis sepuh tenan? soale rung tahu ketemu)...

Dadine aku sing ora iso pidato melu kedapuk...goro2ne korwilku ngganteni sampean...
manut wae ki arep melu hura? opo arep manut sing ora melu ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
hd_78gk
KorLap


Join date : 17.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 11:48 am

Wis ketemu urung Viruse...nek wis ketemu di gebuki wae ben kapok...
Tak dongake ben cepet kecekel Amiiiin

Fotoku nonggol siji... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium


Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 11:51 am

pisuhono bae kang viruse wedi dewe... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
4lief4
Koordinator


Join date : 03.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 12:06 pm

Prax endi eneh photone
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer


Join date : 14.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 12:06 pm

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0510-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0513-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0514-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0515-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0516-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0517-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0518
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
DWI SANTOSO

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 12:14 pm

jan ganteng - ganteng lan ayu - ayu piyayi Gunung Kidul....

Sik rumongso elek ra ono gambare...

he..he...he...

Maju FKOG
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
dewalangit

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 3:18 pm

gandung wrote:


-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0518

mbok aku dikenalke siji2...

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
hd_78gk
KorLap
avatar

Lokasi : NGISOR LANGIT
Reputation : 0
Join date : 17.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 3:21 pm

kandar wrote:
Aris_nogosari wrote:
mungkin malah mas hardi sing gawa vrus kang, wah nuwun sewu aku drg iso melu je

iso yoan... kurang pisuan yake... ngakak

Wecks...aku ra nggowo blas..
Lha pisuan opo to?
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 3:42 pm

mbuh kang aku lali... yo sesuk nek ngangkring meneh tak rungokne... ngakakk

kang Japrak endi kii... ono maneh ora photone...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
ASDD
Presidium
ASDD

Lokasi : 7°49'LU 110°22'BT
Reputation : 72
Join date : 20.02.09

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 3:45 pm

gandung wrote:


-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0518


di kenalke siji-siji kang....
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap
Aris_nogosari

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 3:58 pm

kang hardi dines tho iki
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 4:04 pm

ASDD wrote:
gandung wrote:


-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 100_0518


di kenalke siji-siji kang....

tak cobo kenalke siji2 yo ning nek salah tlg di koreksi.. karo sing durung ono asmane tlg dilengkapi..

sing lungguh seko kiwo : oom_agung,kang parjimin, kang Wonosingo, kang dwi santoso, kang bayu, Kandar, kang tempe, kang Bima , ,(lali asmane),
sing ndodok seko kiwo: mbak uchi, kang rasyid, kang gandung, kang susan, kang darminto, kang feri, ,(lali asmane),
Sing ngadeg seko kiwo : cangkingane kang bayu ,(lali asmane),,(lali asmane),,(lali asmane),kang lodang,kang wahyudi,mbak dwikoe,mbak tina,,(lali asmane),mbah yono.

iki kang Japrak karo kang Ipung lagi njepret dadi ora ketok..
Kang hardi, wis mak plencing nggowo sapu arep piket ...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
k_lop
Pengawas
k_lop

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 5:44 pm

wahh gumyak tenan Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
dewalangit

Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 8:31 pm

kandar wrote:


tak cobo kenalke siji2 yo ning nek salah tlg di koreksi.. karo sing durung ono asmane tlg dilengkapi..

sing lungguh seko kiwo : oom_agung,kang parjimin, kang Wonosingo, kang dwi santoso, kang bayu, Kandar, kang tempe, kang Bima , ,(lali asmane),
sing ndodok seko kiwo: mbak uchi, kang rasyid, kang gandung, kang susan, kang darminto, kang feri, ,(lali asmane),
Sing ngadeg seko kiwo : cangkingane kang bayu ,(lali asmane),,(lali asmane),,(lali asmane),kang lodang,kang wahyudi,mbak dwikoe,mbak tina,,(lali asmane),mbah yono.

iki kang Japrak karo kang Ipung lagi njepret dadi ora ketok..
Kang hardi, wis mak plencing nggowo sapu arep piket ...

suwun mas Kandar perkenalane,..

lha ko gur sithik,..sing liyane endi...

ning potone cilik,remeng2 ora katon jelas,..

poto sing gedhe ono ora yo...?

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
masgareng
Koordinator
masgareng

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeWed Mar 04, 2009 10:30 pm

kandar wrote:
masgareng wrote:
Selamat dan sukses acarane .. njaluk pangapurane ra iso teko .. ora libur kerjone Sad(.
Arisan manut wae .. weleh pirus kok nggo alesan ..
salam

Wong digadang2 kon pidato sebagai sesepuh lan pinisepuh jee (lha opo wis sepuh tenan? soale rung tahu ketemu)...

Dadine aku sing ora iso pidato melu kedapuk...goro2ne korwilku ngganteni sampean...
manut wae ki arep melu hura? opo arep manut sing ora melu ngakakk ngakakk

Aku manut sing melu kang.. yo njaluk pangapurane, demi dapur ngebul dadine ra iso melu.

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
https://facebook.com/masgareng
bowo_wahyu
SatPam
bowo_wahyu

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 3:00 am

madi karo noervi kok raketok kie do nandi kie?????????

_________________
-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 A9c38f5d-7df8-4084-b5c2-fe83baf5b456

www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
bowo_wahyu
SatPam
bowo_wahyu

Lokasi : ngawen - karangmojo - djogdjakarta
Reputation : 6
Join date : 18.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 3:04 am

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5295
sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:

_________________
-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 A9c38f5d-7df8-4084-b5c2-fe83baf5b456

www.siapcetak.in
Kembali Ke Atas Go down
http://www.siapcetak.in
Soesan
KorLap
Soesan

Lokasi : Jakarta Selatan - Nglipar
Reputation : 0
Join date : 29.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 8:56 am

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:[/quote]

Jarene...wis ono sing nduwe ni kok kang....
Nopo nggih ngoten tho choy....???
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 9:21 am

bowo_wahyu wrote:
-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 DSCF5295
sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:

OO sing ngadeg nggo topi kuwi?? kuwi dudu wong Wonosari kang gur pengunjung..
lha opo wes ganti selera (pura2 bego: mode on) ngakak ngakak ngakak

Tapi nek sing ngadeg wedok kuwi... aku tak ora melu2..wae gak boleh gak boleh

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
chom
Camat
chom

Lokasi : WoNoSaRi
Reputation : 2
Join date : 12.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 9:43 am

[quote="kandar"]
ASDD wrote:
gandung wrote:


di kenalke siji-siji kang....

tak cobo kenalke siji2 yo ning nek salah tlg di koreksi.. karo sing durung ono asmane tlg dilengkapi..

sing lungguh seko kiwo : oom_agung,kang parjimin, kang Wonosingo, kang dwi santoso, kang bayu, Kandar, kang tempe, kang Bima , ,(lali asmane),
sing ndodok seko kiwo: mbak uchi, kang rasyid, kang gandung, kang susan, kang darminto, kang feri, ,(lali asmane),
Sing ngadeg seko kiwo : cangkingane kang bayu ,(lali asmane),,(lali asmane),,(lali asmane),kang lodang,kang wahyudi,mbak dwikoe,mbak tina,,(lali asmane),mbah yono.

iki kang Japrak karo kang Ipung lagi njepret dadi ora ketok..
Kang hardi, wis mak plencing nggowo sapu arep piket ...

duh kok okeh sing wis lali.....

mergo faktor U kayane... ngakakk ngakakk ngakakk

sing kelingan ayo bantu ngenalke
Kembali Ke Atas Go down
DWI SANTOSO
KorLap
DWI SANTOSO

Lokasi : Natah Kulon - Ciledug
Reputation : 0
Join date : 13.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 9:49 am

sing nggenah aku kelingan kowe..
:shock:
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 10:00 am

[quote="chom"][quote="kandar"]
ASDD wrote:
gandung wrote:


di kenalke siji-siji kang....

tak cobo kenalke siji2 yo ning nek salah tlg di koreksi.. karo sing durung ono asmane tlg dilengkapi..

sing lungguh seko kiwo : oom_agung,kang parjimin, kang Wonosingo, kang dwi santoso, kang bayu, Kandar, kang tempe, kang Bima , ,(lali asmane),
sing ndodok seko kiwo: mbak uchi, kang rasyid, kang gandung, kang susan, kang darminto, kang feri, ,(lali asmane),
Sing ngadeg seko kiwo : cangkingane kang bayu ,(lali asmane),,(lali asmane),,(lali asmane),kang lodang,kang wahyudi,mbak dwikoe,mbak tina,,(lali asmane),mbah yono.

iki kang Japrak karo kang Ipung lagi njepret dadi ora ketok..
Kang hardi, wis mak plencing nggowo sapu arep piket ...

duh kok okeh sing wis lali.....

mergo faktor U kayane... ngakakk ngakakk ngakakk

Tinimbang aku ngomong durung kenalan.. kan soyo ngisin-ngisini.. mending lali wae lah berlindung dibalik usia..
lha wingi sing kenalan akeh kang gandung jee...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Pardjimin
Presidium
Pardjimin

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 12:16 pm

bowo_wahyu wrote:

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:


oh kui to kang bowo....? ada deh...
ning ojo di pikir trus arep neko2 lho..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
maniss
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 1:45 pm

wooook, ojo nekok'ke seng kuwi, WES ONO SENG NDUWE LHO....
sok tak golek'ke nek aku muleh, neng wonosadi. :lol: :lol:

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
rmlodang
Camat
rmlodang

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 1:46 pm

Pardjimin wrote:
bowo_wahyu wrote:

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:


oh kui to kang bowo....? ada deh...
ning ojo di pikir trus arep neko2 lho..



Ning aku wingi wis nyenggol sithik lho kang.... ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 2:04 pm

rmlodang wrote:
Pardjimin wrote:
bowo_wahyu wrote:

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:


oh kui to kang bowo....? ada deh...
ning ojo di pikir trus arep neko2 lho..



Ning aku wingi wis nyenggol sithik lho kang.... ngakak ngakak

Nyenggol tok? yo wis rapopo mbangne ora babar blas....
Piye rasane kang????? ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 2:45 pm

Pardjimin wrote:
bowo_wahyu wrote:

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:


oh kui to kang bowo....? ada deh...
ning ojo di pikir trus arep neko2 lho..


Jawabane ki wok.........

maniss wrote:
wooook, ojo nekok'ke seng kuwi, WES ONO SENG NDUWE LHO....
sok tak golek'ke nek aku muleh, neng wonosadi. :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 2:45 pm

rmlodang wrote:
Pardjimin wrote:
bowo_wahyu wrote:

sing setengah ngadek kui sopo hik...hik...hik..... :lol:


oh kui to kang bowo....? ada deh...
ning ojo di pikir trus arep neko2 lho..



Ning aku wingi wis nyenggol sithik lho kang.... ngakak ngakak

Nek iki yo jelas nyenggol...nek ra nyenggol ger kebangeten... ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 3:00 pm

bowo_wahyu wrote:
madi karo noervi kok raketok kie do nandi kie?????????

Nek Noervi garwane gek mbobot tuwo......dai ra entuk d tinggal2 ki...

Nek Madi ketoke rep persiapan....Dadi ayo melu deongo wae mugo2 nek ono pertemuan maneh Madi iso teko sepasang....

Amin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Pardjimin
Presidium
Pardjimin

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 4:47 pm

weh.. bener iki.., photone ra nambah ...

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
kinda
KorLap
kinda

Lokasi : ellesmera
Reputation : 3
Join date : 07.06.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 5:44 pm

posting ah mengko ndak d protes mas jimin meneh tek ne ra tau posting..... kopdar e super duper gayeng lhooooo..... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
giadi_pcs

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 8:04 pm

Pardjimin wrote:
weh.. bener iki.., photone ra nambah ...

tenangno pikirmu mas , suk nek aq meluw tak ewangi nyotret2
tak akehi potomu wes,
sepurane ra iso meluw amargo kahanan ,
nyuwun ngapunten , ! Amiiiin
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeFri Mar 06, 2009 10:40 am

giadi_pcs wrote:
Pardjimin wrote:
weh.. bener iki.., photone ra nambah ...

tenangno pikirmu mas , suk nek aq meluw tak ewangi nyotret2
tak akehi potomu wes,
sepurane ra iso meluw amargo kahanan ,
nyuwun ngapunten , ! Amiiiin

Karang gek golek butuh, yo ra po2.....Kapan ki mancing bareng dek. Bagoos Bagoos
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
n03rV
KorLap
n03rV

Lokasi : Bndung --> Ponjong --> Cibinong
Reputation : 0
Join date : 31.05.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeFri Mar 06, 2009 11:42 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
bowo_wahyu wrote:
madi karo noervi kok raketok kie do nandi kie?????????

Nek Noervi garwane gek mbobot tuwo......dai ra entuk d tinggal2 ki...

Nek Madi ketoke rep persiapan....Dadi ayo melu deongo wae mugo2 nek ono pertemuan maneh Madi iso teko sepasang....

Amin Amiiiin Amiiiin Amiiiin Amiiiin

hurung isi kang tapi ne di doaiin ya makasih kang

nyuwun ngapuroo kang lan mba sedoyo kulo mboten ngasih kabar apaun kemaren Sad
maaf yang sebesar -besarnya kemaren ga bisa hadir
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
giadi_pcs

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitimeFri Mar 06, 2009 3:01 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
giadi_pcs wrote:
Pardjimin wrote:
weh.. bener iki.., photone ra nambah ...

tenangno pikirmu mas , suk nek aq meluw tak ewangi nyotret2
tak akehi potomu wes,
sepurane ra iso meluw amargo kahanan ,
nyuwun ngapunten , ! Amiiiin

Karang gek golek butuh, yo ra po2.....Kapan ki mancing bareng dek. Bagoos Bagoos

la po wani lomba mancing mas, ngakakk
mancing gadis ae apikke , genah mak nyoss :star
:
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




-=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: -=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-   -=1st aniversary wonosari.com  korwil jabodetabek=- - Page 2 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
-=1st aniversary wonosari.com korwil jabodetabek=-
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 3Pilih halaman : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: FKOGK Event-
Navigasi: