FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 ( ASK ) AutoCad 2007

Go down 
PengirimMessage
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 4:45 pm

mas nak ning Linux nak arep njalanka Auto cad 2007 ngango opo???

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:02 pm

Wah nek aku rung paham kiii...
Aku tak melu menyimak sik wae.... :@::^*: :@::^*: :@::^*:
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
cah sokoliman
Koordinator
cah sokoliman

Lokasi : tangerang
Reputation : 0
Join date : 06.08.08

( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:17 pm

nganggo opo yo....aku ra weruh lah...hayoo...sospo sing ngerti...di bantu kuwi.....aku tak melu nyimak wae..men nular ilmune..hehehe
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu
Anonymous


( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:38 pm

gandung wrote:
mas nak ning Linux nak arep njalanka Auto cad 2007 ngango opo???
aku tahu nyobo autocad nganggo wine, seep berjalan sebagaimana yang kita harapkan, atau kalau mau lebih keren lagi pake crossover
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:52 pm

Link mana opo tak parani neng ngomah oppo nang kerjaan iki???

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu
Anonymous


( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:56 pm

gandung wrote:
Link mana opo tak parani neng ngomah oppo nang kerjaan iki???
tergantung linuxmu nganggo opo ? neng ini ono link nggo ubuntu
http://www.winehq.org/site/download-deb
Kembali Ke Atas Go down
Tamu
Tamu
Anonymous


( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:57 pm

gandung wrote:
Link mana opo tak parani neng ngomah oppo nang kerjaan iki???
iki seng crossover
http://www.codeweavers.com/products/
Kembali Ke Atas Go down
de4d10ck
Koordinator
de4d10ck

Lokasi : jogja
Reputation : 13
Join date : 11.08.08

( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 6:33 pm

penak wine , mas...
!

mwah!
:))
Kembali Ke Atas Go down
http://mitmjogja.com/
Sponsored content




( ASK ) AutoCad 2007 Empty
PostSubyek: Re: ( ASK ) AutoCad 2007   ( ASK ) AutoCad 2007 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
( ASK ) AutoCad 2007
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: Linux-
Navigasi: