FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Wong wedok sing Jilbaban

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 1:30 pm

First topic message reminder :

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1_268110
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1_985610
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1zzi9s10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2hgsop10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2j1vgx10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2mza8h10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2qsncr10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2ur85t10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 8vqczs10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 34e8gh10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 35hoay10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 117war10
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
mazbarneo
Lurah


Join date : 27.07.10

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeSun Mar 27, 2011 4:28 pm

Iki mungkin biso nambahi....

dance
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Picture_126
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 13-01-07_1523

ajib
Kembali Ke Atas Go down
gyar
Koordinator


Join date : 03.12.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeMon Mar 28, 2011 5:37 pm

jiannn ayu tenan, bojone koyo ngopo yo kui ?


Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1_268110
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1_985610
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 1zzi9s10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2hgsop10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2j1vgx10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2mza8h10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2qsncr10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 2ur85t10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 8vqczs10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 34e8gh10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 35hoay10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 117war10
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
mazbarneo
Lurah


Join date : 27.07.10

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeWed Mar 30, 2011 8:16 pm

ajib Sip mantaps Kang....
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat


Join date : 08.01.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeWed Mar 30, 2011 8:20 pm

mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
Kembali Ke Atas Go down
Agus_Gogon
Pengawas


Join date : 17.09.10

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeWed Mar 30, 2011 11:23 pm

Asmaraningtyas wrote:
mantap ki nek dhuwe dhewe lha nek mung duweke liyan yo ra mantap to bar.....
ngakak
Kembali Ke Atas Go down
http://www.c-palm.com
kantut
Warga


Join date : 31.03.11

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeThu Mar 31, 2011 1:59 pm

weh kok apik apik entokmu ngndi kang Aplouse affraid
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator


Join date : 20.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeWed Mar 20, 2013 11:13 pm

sacho_eka wrote:
kang... apik ki judulmu...
tapi kok akeh-akehe mung krudungan tho?
jilbab kuwi paket je...!! nek krudung mung bagianne thok!!
masalahe sing krudungan ki durung mesti jilbaban...

ga iki mung definisi bahasa wae lho kang...

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 62093094

urun aku... kang...

:)


sepakat Pak, sepemahamane kulo jilbab niku nggih sanes kalian kerudung...kerudung landasanipun an nur:31, jilbab al ahzab:56 (nembe bar dikandani tiyang hhe)

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....
Kembali Ke Atas Go down
wahyun
Koordinator


Join date : 20.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeWed Mar 20, 2013 11:16 pm

wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...
Kembali Ke Atas Go down
bendol
KorLap


Join date : 21.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeThu Mar 21, 2013 8:14 am

wahyun wrote:
wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...

ya..ya..sepakat...
Kembali Ke Atas Go down
pan65cint4
Koordinator
pan65cint4

Lokasi : Playen
Reputation : 20
Join date : 06.09.10

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeThu Mar 21, 2013 2:09 pm

bendol wrote:
wahyun wrote:
wahyun wrote:

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi di forum, mesakne mbak2 e yg fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll....

nembe nyadar nek bahasane berantakan...ralat...

tapi kulo BOTEN REMEN nek gambar2 perempuan dieksploitasi ten forum, mesakne mbak2 e ingkang fotone dipajang tanpa ijin, dikomentari, dll...

ya..ya..sepakat...

he'em,,,

joz

_________________
Hijauuuuu...!!!. ^_^
Kembali Ke Atas Go down
http://jogjaheritagecity.com
widjiume
Camat
widjiume

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitimeThu Mar 21, 2013 9:35 pm

WEW... huft

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Sponsored content




Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 4 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Kembali Ke Atas 
Halaman 4 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: