FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Wong wedok sing Jilbaban

Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 1:30 pm

First topic message reminder :

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1_268110
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1_985610
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1zzi9s10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 2hgsop10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 2j1vgx10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 2mza8h10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 2qsncr10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 2ur85t10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 8vqczs10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 34e8gh10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 35hoay10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 117war10
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika

PengirimMessage
masgareng
Koordinator


Join date : 16.04.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 4:26 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman
Kembali Ke Atas Go down
https://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 11:03 am

masgareng wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

Tenang wae mas gareng, beres pokoke....ning aku malah isin jeee...wong wis kalah ro cah enom jeee aku...
Wis tak ngalah wae aku... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Waduh
KorLap


Join date : 26.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 3:17 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:


Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 55332911


_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki


wah apik ki....bener ki wong GK.....entuk kenalan g mbah iki aku.
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator


Join date : 18.04.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 4:38 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
t374bwn
Koordinator


Join date : 02.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 5:02 pm

whe lha tak negeske kang, dari sekian gambar kuwi ono cah seko Gunungkidul ora.... :oops:
nek ono aku tak ndaftar... Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 193929
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas


Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 5:06 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......


Wah jan.....gebadaran kiiiii ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat


Join date : 05.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeSat Aug 16, 2008 8:39 am

seko cewek semon mau ono sing si kenal ra????
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
dedik cahyono
Camat


Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 12:26 am

iki pothone sopo yo??Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 111


Terakhir diubah oleh dedik cahyono tanggal Thu Aug 28, 2008 10:05 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat


Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 12:29 am

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Wq11
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat
dedik cahyono

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 12:32 am

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Wq12
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 9:29 am

kok sing tok pasang potone dulurmu dewe....... ngakak

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 10:16 am

Apik kuwi gpp... ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
SAPTO SARDIYANTO

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 4:28 pm

malah natural banget kuwi fotone mas dedik
indonesia banget pokoe

mantab

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
__BlacKy__
Donatur
__BlacKy__

Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 4:52 pm

haaa.haaa

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1586

facebook Klik Disini Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1586
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 5:04 pm

Natural, jan koyo wong ndusun kae.....malah apik kok mas photone kuwi...
Ben wae gandung ngelek2 gpp....

Wong deweke wae yo mosting bojone dewe kok ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
the purple girl
Camat
the purple girl

Lokasi : Jakarta
Reputation : 8
Join date : 18.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri Aug 22, 2008 1:15 pm

iki do posting cewe jilbaban opo model jilbab terbaru to yo... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeThu Aug 28, 2008 2:41 pm

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 29092010
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Poliga10
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Wanita10
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
madi
Koordinator
madi

Lokasi : cijantung
Reputation : 2
Join date : 24.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeThu Aug 28, 2008 9:13 pm

nduwurku apik ki , di dampingi wadon loro



mantab pakkk

_________________
Sampaikan kepadaku walau satu ayat :
" Sayangilah saudaramu ,seperti Tuhanmu menyayangimu"
Kembali Ke Atas Go down
http://www.min18jakarta.blogspot.com
rmlodang
Camat
rmlodang

Lokasi : Kayangan junggring saloko.
Reputation : 12
Join date : 12.08.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeThu Aug 28, 2008 9:46 pm

Wah nduwe cewek koyo nduwur kuwi jan aman kih
Kembali Ke Atas Go down
http://maryoto_metal@yahoo.com
dedik cahyono
Camat
dedik cahyono

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri Sep 05, 2008 11:41 pm

gandung wrote:
kok sing tok pasang potone dulurmu dewe....... ngakak

yo karo ngenalke sedulurku kang... ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 9:48 am

dedik cahyono wrote:

yo karo ngenalke sedulurku kang... ngakakk ngakakk


yo wis d terus ke monggo.. ngakakk

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeSat Sep 06, 2008 2:33 pm

rmlodang wrote:
Wah nduwe cewek koyo nduwur kuwi jan aman kih

madiorg wrote:
nduwurku apik ki , di dampingi wadon loro

mantab pakkk

Jan endah nek koyo nduwur ki kok.....sopo to sing g pingin ki......
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
qtimboel
Warga
qtimboel

Lokasi : Surabaya, Mertelu, Wiladeg
Reputation : 0
Join date : 06.05.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed May 06, 2009 2:56 pm

kaum perempuan gunung kidul memang tidak pernah kalah dengan perempuan manapun ajib
Kembali Ke Atas Go down
k_lop
Pengawas
k_lop

Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed May 06, 2009 6:34 pm

melu uron kang

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1_260995238l



Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 1_869247531l
Kembali Ke Atas Go down
Nduk Mushee
KorLap
Nduk Mushee

Lokasi : Kepek 1
Reputation : 3
Join date : 19.06.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed May 06, 2009 10:20 pm

wah fotoku sajake ketinggalan ra diposting kieh..
ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
siwid
Donatur
siwid

Lokasi : nomaden
Reputation : 21
Join date : 04.04.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed May 06, 2009 10:35 pm

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Luthudu
Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 W250

_________________
Syarat biar punya kawan memang sederhana. Modalnya, mau menerima kawanmu apa adanya. Itu saja!
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
cogo

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeThu May 07, 2009 1:52 am

ayu2 temen,,,,,,,,aku seneng nek nyawang cah2 wadon do gelem nganggo kudung
Kembali Ke Atas Go down
Aris_nogosari
KorLap
Aris_nogosari

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 1:54 am

aku sing melu ndongo wae
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 2:06 am

Pesen siji iso ra yo kang....?

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
andri cah bedoyo
eRTe
andri cah bedoyo

Lokasi : ciledug
Reputation : 0
Join date : 03.05.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 2:20 am

mange d dhol. . .

nek enek wonk wedhok nganggo jilbab yo alhamdullah. . .
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 2:50 am

Nek golek sing jilbaban piye yo...???

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
tukangkrupukkarak
KorLap
tukangkrupukkarak

Lokasi : Wonggunungkidul Asli
Reputation : 2
Join date : 01.06.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 4:49 pm

gandung wrote:
neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh


ngakak ngakak ngakak

Koyo lemah wae ndung ... disertipikatke ...
ngakak ngakak ngakak
Kembali Ke Atas Go down
Den Ayu
Koordinator
Den Ayu

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 5:40 pm

hery bdy wrote:
Pesen siji iso ra yo kang....?


Nek rep pesen aq nitip...
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeFri May 08, 2009 8:07 pm

Golek bareng wae....

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
Den Ayu
Koordinator
Den Ayu

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeSat May 09, 2009 5:20 pm

hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeTue May 12, 2009 8:55 pm

Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeTue May 12, 2009 9:19 pm

Weh..... Mosok do ndum2man! Nganti koyo opo wae ki? frustasi
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Den Ayu
Koordinator
Den Ayu

Lokasi : Wonosari GK
Reputation : 18
Join date : 23.03.09

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeTue May 12, 2009 10:33 pm

Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitimeWed May 13, 2009 9:59 am

Den Ayu wrote:
Tempe wrote:
Den Ayu wrote:
hery bdy wrote:
Golek bareng wae....


Yuuukkk...mariii...

Hery Bedoyo, Den Ayu khan Jilbaban. piye nek karo Den Ayu, gelem ra?
rasah golek adoh2



hery - ne kwi mas sik wegah ro aq...

ngakak


Ayo mas Hery tak dukung....ndang di ketok palu wae...nyebar undangan.. Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 193929 Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 193929

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Sponsored content




Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban - Page 2 Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 4Pilih halaman : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: