FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Wong wedok sing Jilbaban

Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next
PengirimMessage
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 1:30 pm

Ketoke wingi ono pesenan je photo iki...dadi bongkar2 malah nemu photo sing do Jilbaban...

Wong wedok sing Jilbaban 1_268110
Wong wedok sing Jilbaban 1_985610
Wong wedok sing Jilbaban 1zzi9s10
Wong wedok sing Jilbaban 2hgsop10
Wong wedok sing Jilbaban 2j1vgx10
Wong wedok sing Jilbaban 2mza8h10
Wong wedok sing Jilbaban 2qsncr10
Wong wedok sing Jilbaban 2ur85t10
Wong wedok sing Jilbaban 8vqczs10
Wong wedok sing Jilbaban 34e8gh10
Wong wedok sing Jilbaban 35hoay10
Wong wedok sing Jilbaban 117war10
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
maniss
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 1:36 pm

mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:24 pm

maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

modar kowe ...... dance

udu aku lho sing ngomong....

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:34 pm

maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:42 pm

Wong wedok sing Jilbaban 246w6y11
Wong wedok sing Jilbaban 281ecf11
Wong wedok sing Jilbaban 1253nl11
Wong wedok sing Jilbaban 28783411
Wong wedok sing Jilbaban 29912411
Wong wedok sing Jilbaban 55332911
Wong wedok sing Jilbaban 59391211
Wong wedok sing Jilbaban 91743310
Wong wedok sing Jilbaban F0x2u111


_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:47 pm

ngakak mbak masisssss kang SINGO nesu lho.... ( le omong wis koyo wong tuwir tenan jew )

gampang mutungan men cepet tuwo sekalian jew....

( neng terangane kok maniax koyo ngene to ngakakk )

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:50 pm

ngakak ora nesu...ning gpp.....apik...njuk koyo cah cilik nesu ngakakk ..wong jenenge gek puyeng....
Mendingan cuci gudang wae to ngakakk .... ngakak
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 3:57 pm

Wong wedok sing Jilbaban Ixghhy12
Wong wedok sing Jilbaban S4ctjc12
Wong wedok sing Jilbaban U6gk412
Wong wedok sing Jilbaban Xms85512

____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 4:11 pm

kang SINGO ngamuk....gak boleh gak boleh gak boleh


ngakak

Wong wedok sing Jilbaban Captur14

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 4:16 pm

Weeedehhh lumayan kuwi ndung.... ngakak , ngamuk posting..... Wong wedok sing Jilbaban 193929
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
gandung
Officer
gandung

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 4:18 pm

neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 4:22 pm

gandung wrote:
neng ojo macem2 kuwi wis arep tak sertifikatke jwe... gak boleh

Tenang wae.....sipp....

Cen nek wong daerah parahyangan ki mantep kok..... ajib ajib ajib ajib
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
SAPTO SARDIYANTO

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 5:05 pm

wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 5:18 pm

SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
SAPTO SARDIYANTO
Camat
SAPTO SARDIYANTO

Lokasi : JAKARTA
Reputation : 1
Join date : 24.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 5:22 pm

njih sae niku pak proses pemilihan yang cocok nopo mekaten pak
mumpung masih bisa memilih yang lebih cocok sehingga dapat menjadi
keluarga yang sakinah mawadah.

wasalam,

_________________
Betapa manisnya bersama - MU walau hidup ini pahit
asal Engkau ridha mesti semua orang marah sengit
alangkah baiknya jika antara aku dan Engkau makmur
walaupun antara diriku dan seluruh alam ini hancur
jika kasih sayang-MU telah hadir semuanya jadi hina
karena setiap yang diatas tanah akan menjadi tanah
(Enjoy Your life : Dr.M Al areifi)
Kembali Ke Atas Go down
maniss
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 7
Join date : 04.04.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 6:46 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib

weeeee.. lha dalah tersunggingan to, bukane sengit Mas,
gor kelingan angan-anganmu seng pengin POLIGAME kae lho.... ;) ;)

_________________
NRIMO ING PANDOEM
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Jul 29, 2008 7:09 pm

maniss wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
maniss wrote:
mesak'aken gor ngoleksi gambare tok.

Matur suwun mbak mugi2 sing sengit lan ngelek2i dadi sae lan amrih becik...niki kulo namung posting mawon kok...

Nek mboten remen nggih...mboten nopo2....nek nyacat syukur alkamdulilah to...tak dongake wae mugo2 sesuk tambah apik...

Ngoleksi ki ijih akeh mbak....tenang wae.....
ajib ajib ajib ajib ajib ajib

weeeee.. lha dalah tersunggingan to, bukane sengit Mas,
gor kelingan angan-anganmu seng pengin POLIGAME kae lho.... ;) ;)


G tersinggung mbak...biasa...kan aku wis poligami tooo...sanding 2 ngakakk ..

Tenang wae mbak...aku g tersinggung biasa wae...
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 5:25 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:


Wong wedok sing Jilbaban 55332911


_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 5:27 pm

Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
fuzi
KorLap
fuzi

Lokasi : Bekasi
Reputation : 0
Join date : 04.07.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 6:04 pm

Gek isne gor foto cew kabeh pesen po ms h4ryo. cowok ganteng2 genti po.Mosok jeruk makan jeruk
Kembali Ke Atas Go down
giadi_pcs
Camat
giadi_pcs

Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeTue Aug 05, 2008 7:25 pm

weh jan kok mantan pacarku ono seing ke posting kui
dadi ra enak aku , ! ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
masgareng
Koordinator
masgareng

Lokasi : Ciledug, Tangerang, Banten
Reputation : 12
Join date : 16.04.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 4:26 am

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

_________________
Masgareng Facebook
Salam Thiwul
Kembali Ke Atas Go down
https://facebook.com/masgareng
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 11:03 am

masgareng wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
SAPTO SARDIYANTO wrote:
wah mas wonosingo niku njih kulo dungakke mugi mugi enggal
kecepeng jodohipun lan cetak undangan ten gen kulo(wah sekalian promosi)

wasalam,

Nggih mas...ning taseh seneng kiyambakan jeee....
mangke nek kulo mboten ngangge undangan...lanmgsung kulo nek KOPDAR jak sisan kenalke...hehehe ngakakk ...ha sing marai niku lak gur mboten setunggal....
malah do di geguyu mangke.. ngakakk

Ayu Ayu kabeh kang .. haryo .. Sing Mengko neng nggon undangan sing endi? Nek ora arep gawe undangan yo di sms wae heeh..
salaman

Tenang wae mas gareng, beres pokoke....ning aku malah isin jeee...wong wis kalah ro cah enom jeee aku...
Wis tak ngalah wae aku... ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
Waduh
KorLap
Waduh

Lokasi : Gunung Kidul
Reputation : 0
Join date : 26.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 3:17 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:


Wong wedok sing Jilbaban 55332911


_____________________________________
Nikmatnya Berselingkuh
Indahnya Berpoligami

hayo ki sopo seng moto iki adi kelas ku cah mbalearjo-tegal sari iki,omahe ngarep di ler suzuki


wah apik ki....bener ki wong GK.....entuk kenalan g mbah iki aku.
Kembali Ke Atas Go down
Hendrix
Koordinator
Hendrix

Lokasi : JogJakarta,
Reputation : 0
Join date : 18.04.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 4:38 pm

Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/35129720,multiply.vasilizalitev.c
t374bwn
Koordinator
t374bwn

Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 5:02 pm

whe lha tak negeske kang, dari sekian gambar kuwi ono cah seko Gunungkidul ora.... :oops:
nek ono aku tak ndaftar... Wong wedok sing Jilbaban 193929

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 5:06 pm

Hendrix wrote:
Wonosingo Ngali Kidul wrote:
Tenane bos...ora kleru po..... ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk


la yo tenan,kok la po aku ndarani ngapusi...
gek2 kowe naksir???

bar lulus tau iki loh......


Wah jan.....gebadaran kiiiii ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
sug3st
Camat
sug3st

Lokasi : Baleharjo - Djogdja ~pp~
Reputation : 15
Join date : 05.05.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeSat Aug 16, 2008 8:39 am

seko cewek semon mau ono sing si kenal ra????

_________________
Sucikanlah aku dalam pikiran, perkataan dan perbuatan

E D Y
Kembali Ke Atas Go down
http://www.edysusilo.blogspot.com/
dedik cahyono
Camat
dedik cahyono

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 12:26 am

iki pothone sopo yo??Wong wedok sing Jilbaban 111


Terakhir diubah oleh dedik cahyono tanggal Thu Aug 28, 2008 10:05 pm, total 2 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
dedik cahyono
Camat
dedik cahyono

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 12:29 am

Wong wedok sing Jilbaban Wq11
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
Sponsored content




Wong wedok sing Jilbaban Empty
PostSubyek: Re: Wong wedok sing Jilbaban   Wong wedok sing Jilbaban Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
Wong wedok sing Jilbaban
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 4Pilih halaman : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Fotografi-
Navigasi: