FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 AYO DHO NEMBANG

Go down 
+13
ko jo wo
sacho_eka
madara uchiha
republik alam ghaib
Ipung Purwanto
giadi_pcs
dewalangit
t374bwn
Wonosingo Ngali Kidul
k_lop
dedik cahyono
akhmad subekti
djopie
17 posters
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
djopie
KorLap
djopie


Lokasi : atas bukit ( goenoengkidoel handayani )
Reputation : 0
Join date : 27.05.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: macaphat GAMBUH   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeTue May 27, 2008 5:17 am

sekar gampung ing catur
kang cinatur
polah kang kalantur
tanpo tutur
katulo-tulo katali
kadaluarso kapatuh
katutuh cen dadi awon


penghantar tidur dari bapak waktu " djopie_nurse_84" kecil dulu
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator
akhmad subekti


Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeSat Jul 05, 2008 11:28 pm

Yen post wae suwe suwe yo mumet ayu podo nembang l
karo posting syair tembang,.. kanggo gawe bungahe ati
Eling Sembahyang

PEPELING
Cipt. Ki Anom Suroto

Wis wancine tansah dielengke
Wis wancine podo nindakake
Adzan wus kumandang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagaking agomo
Limang wektu kudu tansah dijogo
Kanti istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjamaah

Subuh Luhur lan Ashar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Magrib lan Isyak jangkepe
Prayogane ditambah sholat sunate

Jo sembrono iku prentah agomo
Elingono ning ndonyo mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuwoso
Yen kepingin mbesuk munggah swargo
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
dedik cahyono
Camat
dedik cahyono


Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 11.07.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeWed Jul 16, 2008 2:55 am

Lha njenengan nopo putrane anom suroto??
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ciriajasa.com
k_lop
Pengawas
k_lop


Lokasi : Bandung
Reputation : 16
Join date : 08.06.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeFri Jul 18, 2008 11:25 am

ajib
Kembali Ke Atas Go down
akhmad subekti
Koordinator
akhmad subekti


Lokasi : wonosari
Reputation : 3
Join date : 30.03.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeFri Jul 18, 2008 11:58 am

yo kudu putrane ki anom to mas mbok menowo iki keno kanggo peling ngono loh
Kembali Ke Atas Go down
http://wasiat.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
Wonosingo Ngali Kidul


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeMon Jul 21, 2008 4:56 pm

Aku yo tak melu nembang ki...

Lara Branta...


Yèn kèlingan mring sliramu aduuuh
Kadya rinujit atiku
Yèn siang tansah katon ngleléwa
Dalu datan bisa néndra


Apa sliramu wis lali tenan
Dhèk semana natih janji
Nedya arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni


Reff:
Nanging aku ora ngira
Yèn sliramu bakal cidra
Bareng saiki wis mulya banjur
krama
Ora nganggo kandha-kandha


Wis pesthiné lelakonku aduuuh…
Aku mung kudu narima
Sapa kang bisa paring usada
Nggonku nandang lara branta



Ngrungoke Lagune
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
t374bwn
Koordinator
t374bwn


Lokasi : Cixarank
Reputation : 1
Join date : 02.05.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeMon Jul 21, 2008 5:08 pm

pengine ki yo arep melu nembang, neng ra iso...
lha wong dek mbiyen wektu SMP ono ujian kesenian kon nembang we durung rampung nembang wis kon mundur...padahal ngapalke we ono seminggu luwih....
wis tak nyimak wae lah....

_________________
Sedayaning kedhah kanthi kaweningipun manah....
Kembali Ke Atas Go down
dewalangit
Officer
dewalangit


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeThu Jul 24, 2008 9:16 pm

njih monggo nembang sesarengan,kulo tak nderek......
AYO DHO NEMBANG 88299 AYO DHO NEMBANG 88299 AYO DHO NEMBANG 88299 :l0(())((:

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
dewalangit
Officer
dewalangit


Lokasi : Jl.jogja-wnsari km 20 Patuk.Dhaksinargha Bhumikarta.
Reputation : 39
Join date : 20.07.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeThu Jul 24, 2008 9:20 pm


(monggo nglaras..........kulo dherekaken..... ajib dance dance )

_________________
Dengan Ilmu hidup jadi mudah
Dengan Seni dan Cinta hidup jadi indah
Dengan Agama hidup jadi terarah
Dengan smart & smile hidup jadi bergairah


FB
Kembali Ke Atas Go down
http://www.saeahchim.co.kr/
giadi_pcs
Camat
giadi_pcs


Lokasi : sudirman jakpus
Reputation : 3
Join date : 14.07.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeMon Jul 28, 2008 7:13 pm

wes gek do nembango kabeh aku tak ngrukokke ae lah

lha ora iso , isone mung nyacat tok

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
Ipung Purwanto


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeMon Aug 04, 2008 10:07 am

Tembang mungguhing wong tuwo biyen ora mung kanggo nglaras lan nglipur ing roso pangrasan hamung Tembang ugo minongko pepiling kanggo tedak turune.
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
Ipung Purwanto


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeTue Aug 12, 2008 6:39 pm

Mas Nyuwun tulung di wenehi arti ben sik liyo mangerteni isi maksud kandungane kuwi..
Matur nuwun...Monggo di lanjut :study:
Kembali Ke Atas Go down
republik alam ghaib
Lurah
republik alam ghaib


Lokasi : ponorogo
Reputation : 1
Join date : 19.05.09

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeWed May 20, 2009 12:47 pm

yen tak roso
ra kuwowo roso jroning ati
tansah kelingan kembange nendro
nggudho aku rino wengi

pancen nyoto
yen si rupo yo ra mitayani
nanging aku wis kebacut tresno
angel nggonku angoncati

pamujiku
mbok biso'o katekan sedyaku
katresnanku....di timbangi....
tresno kang sak tuhu

koyo ngopo
ibo bungah roso jroning ati
ketekan sedyaku kang dak arah
bejo nggonku urip iki
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
Ipung Purwanto


Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeWed May 20, 2009 3:48 pm

Lha iki aku pas jamane lagi seneng ndonding..jaman semono....( Kroncongan )

Monggo di lanjut...
Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga
madara uchiha


Lokasi : samarinda
Reputation : 0
Join date : 30.04.09

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeSat May 23, 2009 1:15 am

https://www.youtube.com/watch?v=drFdUXtLTN8
Kembali Ke Atas Go down
madara uchiha
Warga
madara uchiha


Lokasi : samarinda
Reputation : 0
Join date : 30.04.09

AYO DHO NEMBANG Empty
PostSubyek: Re: AYO DHO NEMBANG   AYO DHO NEMBANG Icon_minitimeSat May 23, 2009 1:16 am