FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 Kidung Wahyu Kolosebo Jeng Sunan Kalijogo

Go down 
PengirimMessage
hari_qdoel
Koordinator
hari_qdoel


Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 3
Join date : 20.04.11

Kidung Wahyu Kolosebo Jeng Sunan Kalijogo Empty
PostSubyek: Kidung Wahyu Kolosebo Jeng Sunan Kalijogo   Kidung Wahyu Kolosebo Jeng Sunan Kalijogo Icon_minitimeSat Feb 24, 2018 6:18 pm

...
Hamateg ingsun nyirep geni wiso murko
kalawan mekak howo
howo kang dur angkoro
linambaran sih kawelasan ingkang paring kamulyan
Sang Hywang Jati Pengeran

Rumekso ingsun laku nistho ngoyoworo
meper hardaning ponco
saben ulesing netro
nadyan setan gentayangan tansah gawe rubedo
hinggo pupusing jaman

Jiwanggo kalbu samudro pepuntoning laku
tumuju dhateng Gusti Dat Kang Amurbo dumadi
manunggaling kawulo gusti krenteg ati bakal dumadi
mukti ingsun tanpo piranti
...
(amalan selama bulan Romadon atau
dilakukan tiap puasa bukan puasa wajib)
...
Kembali Ke Atas Go down
http://www.wonosari.com/u8602
 
Kidung Wahyu Kolosebo Jeng Sunan Kalijogo
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kidung rumekso ing wengi
» Kidung sejatine tembang apa mantra ?
» Woro woro Kawulo FKOG Korwil Jabotabek
» Jeng Juminten Janda Judes
» Jeng Juminten jualan Jamu

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Kebatinan, Misteri dan Ghaib-
Navigasi: