FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 kulonuwun sedulur

Go down 
PengirimMessage
phery endriyanto
Warga
phery endriyanto

Lokasi : Pontianak , Kalimantan Barat
Reputation : 0
Join date : 01.06.13

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeSat Jun 01, 2013 11:11 pm

Assalamu'alaikum

Kulo nuwun...
Nepangaken,,kulo anggota anyar wonten mriki,,,
kulo asli Piyaman ,Wonosari nanging sakniki ngrantau wonten Kalimantan...

Salam kenal kangge sedanten sedulur wonten mriki,,

Wassalamu'alaikum
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com//mazphery13
gaplex
Koordinator
gaplex

Lokasi : KARANG DUWET,KARANG MOJO,CILEDUG
Reputation : 7
Join date : 07.01.09

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeWed Jun 12, 2013 1:38 pm

phery endriyanto wrote:
Assalamu'alaikum

Kulo nuwun...
Nepangaken,,kulo anggota anyar wonten mriki,,,
kulo asli Piyaman ,Wonosari nanging sakniki ngrantau wonten Kalimantan...

Salam kenal kangge sedanten sedulur wonten mriki,,

Wassalamu'alaikum

wallaaikumssalam.....................
monggo mas di sekecakke mawon...................
Kembali Ke Atas Go down
http://www.ndtindonesia.com
hariku19
KorLap
hariku19

Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeWed Jun 12, 2013 5:29 pm

monggo mas....
Kembali Ke Atas Go down
alventa
Pengawas
alventa

Lokasi : http://instaforex.com/
Reputation : 5
Join date : 24.06.11

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeThu Jun 13, 2013 12:53 am

Selamat datang bro....salam ....

_________________
Join with InstaForex | Indonesian Forex Forum |
Follow us on FaceBook | Keep Learning and Doing |
Kembali Ke Atas Go down
http://instaforex.com/
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeThu Jun 13, 2013 4:51 pm

weeee ana tamu.....mangga mas mlebet...nyuwun ngapunten radi sepi menika...lare lare saweg sama kesah duka teng pundhi....Alventa....bikin kopi...ada tamu......
Kembali Ke Atas Go down
GusNo M sadham
KorLap
GusNo M sadham

Lokasi : Mendak sak wetan ponjong
Reputation : 0
Join date : 14.04.13

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeThu Jun 13, 2013 5:51 pm

monggo. . .monggo , , ,
lagi sibuk golek walang iki.
Kembali Ke Atas Go down
http://acizcelullar.mywapblog.com
macanWong7
Koordinator
macanWong7

Lokasi : www.batuzakar.net
Reputation : 5
Join date : 22.02.09

kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitimeFri Jun 14, 2013 3:21 am

Kang VENTA, jaluk tulung jupukno kopiku nang duwur lincak
gawanen mrene, sbb aku lagi begadang... wis jam 2.30 bengi
kene kang, motoku ben melek garap tugas Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.batuzakar.net
Sponsored content




kulonuwun sedulur Empty
PostSubyek: Re: kulonuwun sedulur   kulonuwun sedulur Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
kulonuwun sedulur
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: Aturan, Pengumuman & Perkenalan-
Navigasi: