FKOGK
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 SUGENG PITEPANGAN!!

Go down 
PengirimMessage
marminto
Warga
marminto

Lokasi : yogyakarta
Reputation : 0
Join date : 07.05.13

SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitimeTue May 07, 2013 4:41 pm

sugeng sonten poro sedulur sedulur ing Wonosari.com...sugeng pitepangan,nderek urun rembug wonten wonosari.com.Suwunn shakehand
Kembali Ke Atas Go down
http://www.jmbt.com
Tempe
Koordinator
Tempe

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: Re: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitimeSun May 19, 2013 10:57 am

walah mas, sepi yo kulo nuwun wit wingi raono sing mbukakke lawang.. mongo2 kang..

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
daRinto
Donatur
daRinto

Lokasi : Jakarta
Reputation : 1
Join date : 08.03.08

SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: Re: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitimeSun May 19, 2013 9:32 pm

marminto wrote:
sugeng sonten poro sedulur sedulur ing Wonosari.com...sugeng pitepangan,nderek urun rembug wonten wonosari.com.Suwunn shakehand


Monggo mas Marminto sugeng tepang ugi,monggo dilanjut,suwun. shakehand

_________________
OJO GOROH
Kembali Ke Atas Go down
agung shejack
Lurah
agung shejack

Lokasi : karang pilang rejosari semin...
Reputation : 1
Join date : 24.07.10

SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: Re: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitimeWed May 22, 2013 1:44 pm

daRinto wrote:
marminto wrote:
sugeng sonten poro sedulur sedulur ing Wonosari.com...sugeng pitepangan,nderek urun rembug wonten wonosari.com.Suwunn shakehand


Monggo mas Marminto sugeng tepang ugi,monggo dilanjut,suwun. shakehand
Monggo kangmas
(Karo nggowo wedang) wedangan sek

_________________
tansah eling lan waspodho urip mung mampir ngombe.... Surodiro joyodiningrat lebur dening pangastuti ngakak
Kembali Ke Atas Go down
sacho_eka
Pengawas
sacho_eka

Lokasi : tangerang- banten
Reputation : 36
Join date : 03.11.08

SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: Re: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitimeSat May 25, 2013 10:51 am

marminto wrote:
sugeng sonten poro sedulur sedulur ing Wonosari.com...sugeng pitepangan,nderek urun rembug wonten wonosari.com.Suwunn shakehand

mongg monggo kang... joz
Kembali Ke Atas Go down
http://kiossticker.com
Sponsored content




SUGENG PITEPANGAN!! Empty
PostSubyek: Re: SUGENG PITEPANGAN!!   SUGENG PITEPANGAN!! Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
SUGENG PITEPANGAN!!
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: Aturan, Pengumuman & Perkenalan-
Navigasi: