Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 dho rep ngumpul ora ki wong wong

Go down 
PengirimMessage
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitimeThu Jul 29, 2010 11:29 pm

swedwelwa mwenweh bwadhwa, widwul pwitrwi, mwesthwi wong wong dwo mwulwih kwampwung.lha dwo rep reuni ora????
utamane sing wis tuwa angkatan 85 tekan 88 ngono????

nek rep ngumpul yuk do saweran.....
Kembali Ke Atas Go down
AGUS SUTANTO
Warga
AGUS SUTANTO

Lokasi : metro lampung
Reputation : 0
Join date : 22.11.09

dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: Re: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitimeFri Aug 27, 2010 6:22 pm

AKU ALUMNI SMAN 1 TAHUN 1982.OPO ACARAE KIYE?
Kembali Ke Atas Go down
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: Re: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitimeFri Aug 27, 2010 8:00 pm

cah cah sing metu th 88 krungu krungu do rep ngumpul, ning kok ra ngajak ngajak sing tuwa liyane mas tanto
Kembali Ke Atas Go down
RADEN MAS YOYO
Koordinator
RADEN MAS YOYO

Lokasi : jakarta timur
Reputation : 7
Join date : 07.05.08

dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: Re: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitimeTue Aug 31, 2010 8:26 am

identitas mu ilang kang mk no telp ditinggal hp ne wae sik di gowo. nek sampean kewalik. mudik ora iki
Kembali Ke Atas Go down
http://Kios-pulsa.com/?=yosicell
Asmaraningtyas
Camat
Asmaraningtyas

Lokasi : Karangmojo
Reputation : 39
Join date : 08.01.09

dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: Re: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitimeTue Aug 31, 2010 5:40 pm

lha wong aku wis na ngomah ngono lo dik tugiyo...kok ditakoni mudik ora...piye to?
wis sesuk nek cah cah do kumpul...ya tak usahake aku sing tuwa melu teka yo mung ngombyongi sing enom enom wae...ehhhh kowe isih enom ora to? lali aku..... Very Happy Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




dho rep ngumpul ora ki wong wong Empty
PostSubyek: Re: dho rep ngumpul ora ki wong wong   dho rep ngumpul ora ki wong wong Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
dho rep ngumpul ora ki wong wong
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Kampus & Alumni SMUN 1 Wonosari-
Navigasi: