Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>

Go down 
PengirimMessage
eko haryanto
eRTe
eko haryanto

Lokasi : tangerang-bedoyo-lampung
Reputation : 2
Join date : 27.06.10

sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Empty
PostSubyek: sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>   sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Icon_minitimeMon Jun 28, 2010 8:29 pm

q mbiyen kelas otomotif 2.....
mbok sing angkatan 2002 mlebu kene...,
q bwes suwe ra ketemu karo konco2 kbh....
q wong bdy saiki ne tangerang...
sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 580216 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 1586 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 580216 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 1586 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 580216 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 1586 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 580216
Kembali Ke Atas Go down
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Empty
PostSubyek: Re: sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>   sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Icon_minitimeSat Jul 03, 2010 4:19 am

WEH SALAH MLEBU KIE.....

(aku udu lulusan 2002 j)

sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 99474 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 99474 sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> 99474

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
eko haryanto
eRTe
eko haryanto

Lokasi : tangerang-bedoyo-lampung
Reputation : 2
Join date : 27.06.10

sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Empty
PostSubyek: Re: sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>   sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Icon_minitimeSat Jul 03, 2010 9:35 pm

brarti angkatan ku ra enek sing gaul x yo kok???/hehehehehe....
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Empty
PostSubyek: Re: sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>   sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>> Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
sing lulusan 2002 mbok yo mlebu>>>>>>
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Kampus & Alumni SMK 45 Wonosari-
Navigasi: