Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Tempat Mancing

Go down 
PengirimMessage
ayamjadah
Warga
avatar

Lokasi : PLAYEN
Reputation : 0
Join date : 26.01.10

PostSubyek: Tempat Mancing   Tue Jan 26, 2010 12:09 pm

cari lokasi yang enak untuk mancing dan pastinya banyak ikannya dimana ya..
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Jan 26, 2010 1:46 pm

iki arep mancing opo?

Kurang jelas kang.. neng laut, kali , tlogo..

Nek daerah GK sing jelas akeh iwake yo neng SIMO, gari milih arep dibakar pho digoreng...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Wonosingo Ngali Kidul
Pengawas
avatar

Lokasi : Gunungkidul
Reputation : 20
Join date : 06.05.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Wed Jan 27, 2010 4:19 pm

Mancing iwak yo, ning daerah jkt ra sah adoh2 gek ningendi kuwi!
Kembali Ke Atas Go down
https://www.facebook.com/mahesatunggalika
ayamjadah
Warga
avatar

Lokasi : PLAYEN
Reputation : 0
Join date : 26.01.10

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Thu Jan 28, 2010 11:44 am

Pandan simo ne,nang kono jelas dan.. niat e.. mancing iwak sing ra sah bayar.. tur iwak e akeh ne nang pantai ngerti ne ming siung sisi barat mungkin ono liane.. tlogo po kali..
Kembali Ke Atas Go down
monggol
Warga
avatar

Lokasi : brs mgl
Reputation : 0
Join date : 29.01.10

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Sun Jan 31, 2010 8:34 pm

Nderek tepang,

Mancing wonten tlagi mawon mas, menawi kula remen mcng teng tlogo sebab saged kagem ngimutaken wektu alit rumiyin: wugere mcng dateng tlagi pikantuk iwak mujahir alit2 niko wah raosipun teng dodo niku koyo2 ........, wis boten waget pun sebataken

Nur....... Paliyan,
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Mon Feb 01, 2010 8:51 am

sip kang.. biasa mancing neng tlogo blumbang yo?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 7
Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Mon Feb 01, 2010 8:17 pm

termasuk OOT gak yo?

tanya kenapa?

oo sub forumnya, kritik, saran dan tanya...
jadi bisa nanya apa sj ya?

ok lah kalo blegitu.........
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
m4rji20
Warga
avatar

Lokasi : tepus
Reputation : -1
Join date : 02.05.09

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Feb 02, 2010 9:50 am

Manut rep mancing ng ndi.sing penting nek tekan ngomah jo lali aku di kek i...,gur kari ngerti mangane aku...
Kembali Ke Atas Go down
sodiq
Lurah
avatar

Lokasi : playen
Reputation : 1
Join date : 06.09.09

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Feb 02, 2010 11:27 am

neg laut okeh ulame bosss..... Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://www.masdiq.blogspot.com
gyar
Koordinator
avatar

Lokasi : underwater
Reputation : 7
Join date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Feb 02, 2010 8:45 pm

soyo maNeh pasar ikan Muara Baru, mesti okeh....
okeh opone?
tanya kenapa?
Kembali Ke Atas Go down
http://gyarbanget.blogspot.com
monggol
Warga
avatar

Lokasi : brs mgl
Reputation : 0
Join date : 29.01.10

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Feb 09, 2010 9:53 pm

Lha mancing teng tlogo blumbang niku dados ngimutke kulo rumiyen jeh, rikolo semanten tasih lare2 niko kula sak kanca mcng, Eeee dasar bocah dereng waged renang lha kok nyebur mlumpat, saknaliko kembung kakehan tuyo mlebed teng usus jeh, marake guyu yen kemutan
Kembali Ke Atas Go down
hariku19
KorLap
avatar

Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Wed Feb 10, 2010 12:03 pm

Kagem mas nur, paliyan lan mas2 sedoyo, kulo inggih remen mancing ing tlogo. laut kali lan sanesipun, kulo nyuwun perso tlogo ingkang njenengan sebat niku pener-ipun ing pundi nggih ??? upami kulo saking Ngawen trus ing pundi nggih ???

mbok manawi kulo ba'do 2010 mantuk ing ngawen kulo ajeng mancing ...

nuwun

hari
ngawen / jakarta
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Wed Feb 10, 2010 2:18 pm

monggol wrote:
Lha mancing teng tlogo blumbang niku dados ngimutke kulo rumiyen jeh, rikolo semanten tasih lare2 niko kula sak kanca mcng, Eeee dasar bocah dereng waged renang lha kok nyebur mlumpat, saknaliko kembung kakehan tuyo mlebed teng usus jeh, marake guyu yen kemutan
.


waduch.. untung kang , danyange ijih apikan... he he he


iki papan mancing sing enak...

URL=http://img684.imageshack.us/i/dsc06317y.jpg/][/URL]

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
hariku19
KorLap
avatar

Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Mon Feb 15, 2010 2:15 pm

[quote="kandar"]
monggol wrote:

waduch.. untung kang , danyange ijih apikan... he he he


iki papan mancing sing enak...

URL=http://img684.imageshack.us/i/dsc06317y.jpg/][/URL]

Iku ing pundi Om kandar, kulo pingin mancing ing mriku ????
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Tue Feb 16, 2010 10:22 am

teng Subang arah Ciater...

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
hariku19
KorLap
avatar

Lokasi : Ngawen - Jakarta
Reputation : 1
Join date : 19.03.09

PostSubyek: Re: Tempat Mancing   Wed Feb 24, 2010 1:52 pm

kandar wrote:
teng Subang arah Ciater...

Oallaahhhh, tak kiro ing Gunkid.......
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Tempat Mancing   

Kembali Ke Atas Go down
 
Tempat Mancing
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: FORUM UMUM :: Kritik, saran dan Tanya-
Navigasi: