Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share
 

 SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....

Go down 
PengirimMessage
Sumiran
Lurah
Sumiran

Lokasi : Pamulang - Tegalsari Semanu
Reputation : 8
Join date : 01.09.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeWed Oct 14, 2009 2:29 pm

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... 6078c852280218

NEK JENENGAN SEDOYO KERSO MANCING GRATIS ORA MBAYAR IWAKE AKEH, KENE IKI LHO CO PAPANE.............
NENG KONO MENGKO ISO KETEMU KARO WONG WELADEK, SEMANU, PONJONG, SEMIN, NGLIPAR, WATU SIGAR,..., ... AKEH LAH POKOKE........
SEKALIGUS BISA SHOPPING DI "GIANT" PAMULANG SQUARE.

NEK AREP REUNINAN YO... PAPANE OMBO TUR ADEM, COBO WAE...!
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
kandar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeThu Oct 22, 2009 9:20 am

iki kapan agendane kang?

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Ripto_wae
KorLap
Ripto_wae

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeWed Nov 25, 2009 2:04 pm

Lha iki panggonane cerak ki karo gonku, biasane dino-dino opo kang ngumpul'e nek iso yo pingin melu men tambah sedulur..... kuwi pas samping giant to kang panggone.
Kembali Ke Atas Go down
Si kondir
Lurah
Si kondir

Lokasi : Pamulang
Reputation : 0
Join date : 27.10.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeWed Mar 10, 2010 1:22 pm

Absen boss...ayo mancing enek Bale Mancing jl h Rean, kpn ki?????

_________________
Eling....
Eling....
Eling....

Kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan yang menipu
Kembali Ke Atas Go down
Ipung Purwanto
Camat
Ipung Purwanto

Lokasi : Lubang Buaya Jaktim
Reputation : 5
Join date : 08.03.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeMon Mar 15, 2010 9:56 pm

Wis gek digawe ulemane supoyo biso ngumpul...
Kembali Ke Atas Go down
hartoyo_bravokilo
Lurah
hartoyo_bravokilo

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 26.07.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeTue Jun 08, 2010 1:23 am

hari opo do ngumpul den.... kabar kapar po no telp aku 021 68686979///
Kembali Ke Atas Go down
http://sedayu.printing
rizky
Pengawas
rizky

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeTue Jun 08, 2010 9:10 am

nderek langkung sedulur :%^&^:

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
hartoyo_bravokilo
Lurah
hartoyo_bravokilo

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 26.07.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeTue Jun 08, 2010 2:23 pm

Pak Lurah kapan uleme di pun sebar....
Kembali Ke Atas Go down
http://sedayu.printing
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeThu Jun 10, 2010 2:20 am

CEDHAK KIE KARO UNPAM...
NEK ARAK MANCING NGAMPIRI...

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
hery bdy
Koordinator
hery bdy

Lokasi : bedoyo-jkt PP
Reputation : 5
Join date : 19.04.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeThu Jun 10, 2010 2:21 am

DITUNGGU TENAN LHO ULEM'e...

_________________
OKE COY.....!
Kembali Ke Atas Go down
http://www.numoki.com
rizky
Pengawas
rizky

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeFri Jun 11, 2010 7:26 pm

lenggang kangkung melu liwat....
derek langkung kang.. karo nyruput wedange kang hery bdy

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
hartoyo_bravokilo
Lurah
hartoyo_bravokilo

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 26.07.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeSat Jun 12, 2010 12:47 am

lah mana yang punya hajat gak da uleman.....
Kembali Ke Atas Go down
http://sedayu.printing
supriyadi
KorLap
supriyadi

Lokasi : Ragunan, Jak - Sel
Reputation : 2
Join date : 25.06.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeSun Jun 13, 2010 7:04 pm

PIYE KIE...GAK ONO TINDAK LANJUTE... 😕 😕
Kembali Ke Atas Go down
http://www.supriyadi85.multiply.com
hartoyo_bravokilo
Lurah
hartoyo_bravokilo

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 26.07.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeMon Jun 14, 2010 1:02 am

YAAAAAAAAAAA gak da respon piyeee
Kembali Ke Atas Go down
http://sedayu.printing
rizky
Pengawas
rizky

Lokasi : Nganjuk-Wonosari-bekasi
Reputation : 7
Join date : 24.08.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeMon Jun 28, 2010 8:26 am

dak melu nyndul bae SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... 2n65d0i

_________________
Ampiranku
FBku Gonku cangkruk kene
Kembali Ke Atas Go down
http://ispria.blogspot.com/
cogo
Koordinator
cogo

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeSun Jul 04, 2010 4:00 pm

wah co2k iki kang............dadi iso nggo camp..........karo hiburan.......
Kembali Ke Atas Go down
hartoyo_bravokilo
Lurah
hartoyo_bravokilo

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 26.07.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeFri Oct 08, 2010 12:28 am

KOG PADA LOYO TO////
Kembali Ke Atas Go down
http://sedayu.printing
yacob
Warga
avatar

Lokasi : Tangerang
Reputation : 0
Join date : 23.04.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeTue Oct 12, 2010 4:08 pm

aku yo gelem teko, nek entuk undangan.....alamatku ono pamulang barat
Kembali Ke Atas Go down
Si kondir
Lurah
Si kondir

Lokasi : Pamulang
Reputation : 0
Join date : 27.10.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeFri Oct 29, 2010 11:52 am

Absen Gan, Sukses trus..

_________________
Eling....
Eling....
Eling....

Kehidupan dunia ini tidak lain hanyalah kesenangan yang menipu
Kembali Ke Atas Go down
Ripto_wae
KorLap
Ripto_wae

Lokasi : Bambu Apus,Ciputat (Cah_Kedungpoh )
Reputation : 3
Join date : 26.06.09

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeThu Jun 09, 2011 1:46 pm

Iki wis tak cepai pancing loro malah ra sido2 ki piye......kang, acarane ki kapan....?????
Kembali Ke Atas Go down
gimbik
Pengawas
gimbik

Lokasi : Nori One
Reputation : 6
Join date : 04.03.08

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeThu Jun 09, 2011 1:52 pm

Ripto_wae wrote:
Iki wis tak cepai pancing loro malah ra sido2 ki piye......kang, acarane ki kapan....?????
ora ono seng serius...
ki 02191034593
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/imbik
HerbaMAX
Lurah
HerbaMAX

Lokasi : Yogyakarta
Reputation : 2
Join date : 10.07.11

SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitimeSun Jul 10, 2011 10:16 am

nDherek langkung lan ndherek nepangaken. Kula sanes warga Pamulang, nanging asring langkung mriku. mBok bilih sanes wekdal saged mampir.

http://herbamaxku.blogspot.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://herbamaxku.blogspot.com/
Sponsored content




SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Empty
PostSubyek: Re: SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....   SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE..... Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
SEKITAR PAMULANG WONG ASLI GUNUNGKIDUL, WEDANGAN KENE.....
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: ALL ABOUT GUNUNGKIDUL :: Kumpulnya Para Pencari Nasi-
Navigasi: