Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)

Go down 
PengirimMessage
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Tue May 05, 2009 4:21 pm

poro sedulur sedoyo kemawon,
nyuwun ngapunten arep takon iki, ono sik arep adol cakram belakang kawasaki ninja kumplit mboten nggih ? atau tempatnya sik scond2 wae !!
aku lagi arep tuku iki nak ono barange !

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 08, 2009 1:29 am

arep dinggo apa kang?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
KelikNglipar
Warga
avatar

Lokasi : Semarang
Reputation : 0
Join date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 08, 2009 4:55 pm

lokasine pundi ki nggih?
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 08, 2009 5:16 pm

KelikNglipar wrote:
lokasine pundi ki nggih?
aku lokasine nang bekasi mas..
jawa barat, lha sampean nang ndi ?

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 08, 2009 5:17 pm

Aris_nogosari wrote:
arep dinggo apa kang?

rep tak nggo ngganti rem montorku sik nang umah kae..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 08, 2009 9:05 pm

cakrame thok ra larang kok , aku wingi bar tuku, tpi ora ori, ning enak juga kok, minat?
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Wed May 13, 2009 10:48 pm

neng daerah ciledug okeh kang djimin,neng daerah larangan/puri beta sing anyar okeh sing second yo ono,ngulon terus kiwo tengen dalan okeh,tekan daerah rawa kambing kulon prapatan ciledug khusus adol second.
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu May 14, 2009 10:43 am

endi wrote:
neng daerah ciledug okeh kang djimin,neng daerah larangan/puri beta sing anyar okeh sing second yo ono,ngulon terus kiwo tengen dalan okeh,tekan daerah rawa kambing kulon prapatan ciledug khusus adol second.

wah nak iki aku nitip mas gandung wae kali yaa..., kan cerak kui..

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu May 14, 2009 12:21 pm

sing d karepke kang endi ki bar per4an ciledug sak durunge Ciledug Indah
dadine pas sampean angkringan neng ciledug kae nglewati.... ayo kapan tak terke

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu May 14, 2009 1:38 pm

opo nganggo gaweaane TDW wae kang...

Mas Aris, nek muleh seko thailand sing do ditolak kae gawanen muleh nehno kang Parjimin...paling cate gur lecet sithik.. he he he

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu May 14, 2009 4:34 pm

Tak kirim neng emailmu wae kang contact person-e,sampean ngobrol dewe wae barange sing kepiye trus regane sisan nek stocke pas ono/pesen disik wae,soale termasuk barang cepet payu kuwi kang.
Kembali Ke Atas Go down
Pardjimin
Presidium
avatar

Lokasi : Blekasi - DjogDja - GK - Semin - Karang Sari
Reputation : 10
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu May 14, 2009 4:58 pm

endi wrote:
Tak kirim neng emailmu wae kang contact person-e,sampean ngobrol dewe wae barange sing kepiye trus regane sisan nek stocke pas ono/pesen disik wae,soale termasuk barang cepet payu kuwi kang.

ok kang...
matur tengkyu

_________________
MPAN NGGO PAPAN

http://pardjimin.wordpress.com/
Kembali Ke Atas Go down
http://pardjimin.wordpress.com
Aris_nogosari
KorLap
avatar

Lokasi : bekasi
Reputation : 5
Join date : 23.10.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Fri May 15, 2009 1:04 am

woooooo kandar promosiiiiii
Kembali Ke Atas Go down
http://profiles.friendster.com/48492681
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Sat May 16, 2009 5:04 pm

nek okeh tunggale aku yo gelem sing, vega wae rapopo....

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Sat May 30, 2009 8:34 pm

Pardjimin wrote:
endi wrote:
Tak kirim neng emailmu wae kang contact person-e,sampean ngobrol dewe wae barange sing kepiye trus regane sisan nek stocke pas ono/pesen disik wae,soale termasuk barang cepet payu kuwi kang.

ok kang...
matur tengkyu


Piye kang Djimin,wis entuk urung barange ?.
Kembali Ke Atas Go down
trimopakesa
Koordinator
avatar

Lokasi : jetis kulon RT06 RW02 pacarejo semanu gunung kidul DIY PULAU JAWA INDONESIA ASIA 50' Bujur Timur 7 Lintang utara 46' 8 Bujur Barat 09' Lintang Selatan BUMI DUNIA TATA SURYA GALAKSI BIMA SAKTI,,,pokok'e sekitar kono kui,,,
Reputation : 249
Join date : 08.04.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Sat May 30, 2009 10:56 pm

aku winggi bar tuku cakram belakang merek nisin komplit 235.000 nek seng ninja komplait merek nisin 350.000 neng sidodadi nggondomanan soale aku bar golek neng kuncen karo neng jejeran barange ra ono seng manteb je,,,,
Kembali Ke Atas Go down
cogo
Koordinator
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 1
Join date : 06.04.09

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Mon Jun 01, 2009 1:08 am

oalah kang jimin.......mosok sak bekasi gak ono?????????coba neng pasar minggu.........kono akeh juga barang second.
Kembali Ke Atas Go down
__BlacKy__
Donatur
avatar

Lokasi : Djodja___
Reputation : 14
Join date : 04.03.08

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Wed Jun 03, 2009 3:23 am

Cakram ninjaku tukunen kang...

_________________
Sesungguhnya jika kita berbuat kebaikan,
Kita BUKAN hanya sedang membantu orang atau mahkluk lain,
Namun, sesungguhnya kita sedang membantu diri kita sendiri agar menjadi lebih bahagia



ADD ME

kaskus Klik Disini

facebook Klik Disini
Kembali Ke Atas Go down
arjuna50
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 14.04.15

PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   Thu Jan 04, 2018 11:46 am

Pardjimin wrote:
poro sedulur sedoyo kemawon,
nyuwun ngapunten arep takon iki, ono sik arep adol cakram belakang kawasaki ninja kumplit mboten nggih ? atau tempatnya sik scond2 wae !!
aku lagi arep tuku iki nak ono barange !

Ati-ati nek arep tuku kanpas rem motor kang.
Mbok ojo sing 2nd to..?
Tuku neng pabrik kanpas rem, boso jawane brake shoe factory, sing terpercaya kang...
sing wes Standart Nasional Indonesia alias SNI... ojo sing abal-abal ... Very Happy

_________________
Indonesia saat ini sudah memiliki brake shoe factory yang memproduksi kanvas rem dengan standar SNI
Kembali Ke Atas Go down
http://www.eka-swastya.co.id
Sponsored content




PostSubyek: Re: Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)   

Kembali Ke Atas Go down
 
Cari Cakram belakang kawasani ninja (kumplit)
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Otomotif-
Navigasi: