Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Alumni SD Kanisius Bogor Playen

Go down 
Pilih halaman : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next
PengirimMessage
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Jan 01, 2009 10:09 pm

Monggo sami ngumpul sederek2.
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Jan 10, 2009 3:11 pm

Absen nggeh mas, liyane ten pundi nggeh niki, kok sepi mawon, salam cah kulon kali

ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Jan 27, 2009 10:56 pm

Salam balik yo,ati2 nek mlaku,dalane lunyu wong kaline agi usum banjir,ditunggu kabare nek wis pindah smg yo,salam juga kanggo mase...
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Nderek, tumut, melu, absen .............   Fri Feb 06, 2009 3:53 pm

Nderek Absen Mas, Yu, Bu, Pak ......... Niki saking cah prapatan
Peneruse Eyang Lamiin....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 07, 2009 8:39 am

Iki sing jenenge cah ilang saiki ketemu meneh,saiki wis dadi wong penting,ojo meneh gur sms dibales,di telp wae ra tau diangkat,jan sibuk tenan iki bocah sing jenenge jecki,yo wis andum slamet,gangsar anggone golek sandang pangan,rahayu ingkang sami pinanggih,sesuk nek ketemu plenir opo sutir karo sinan tak salamke seko kowe. ngakak
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 07, 2009 11:40 am

E.....mbok ya kanca-kanca dilumpukke na kene kabeh waelah supaya iso komunikasi na kene.....!
Liyane da nengdi ya.....kok ra ketok buntute.....?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 07, 2009 5:03 pm

lha emange murite okeh opo piye,sakanane wae malah ora okeh nek ngliwet kok
Kembali Ke Atas Go down
lussss
eRTe
avatar

Lokasi : Jakarta
Reputation : 0
Join date : 15.08.08

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 14, 2009 2:19 pm

Oh pantesan ra tahu ngerti mas Jecki, wis melalang buana to...sukses deh mas, lha iyo gor iki2 tok wonge, wong muride sekelas 10 we ra ono... :P , untunge ra melu2 di tutup koyo smpku...hehehehe...
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sat Feb 14, 2009 2:44 pm

We.....lha, biar wis ditutup we tapi kan isih ana gunane SMPK kuwi saiki, he,,,heee jarene tapi wong aku wis suewi ra bali na mbogor,.......
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
masjoko
Lurah
avatar

Lokasi : siyono
Reputation : 1
Join date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Thu Feb 19, 2009 10:54 pm

mati engan hidup pun segan ... heeee mesake cah ... !!! Yo maklum lha sd ne we sperene ra due komputer kog haaaaaaa........

Jan Ho o jecky ki ngilang neng di? we lha dala. Waras to jeck ... ???memang dunia itu telah menyiapkan banyak tempat bagi orang2 yang memang ingin mencari dunianya yang baru kog. Tapi setinggi tingginya burung terbang yo tetep goleki susuh e. Kabetulan entuk susuh neng wonosari.com haaaaaa

Kancamu playen kulon bri kae yo ta temu neng dunia maya iki jek haaaaaaaa tapi bukan di web iki. heeee

Gek do urunan kwe ki go tumbas komputer go sd ne haaaa...

Lusss ki sopo yo? nderek tepang, bu. Eh mbok do di tempeli photo tho ben ketok rupane ki. Po do ra bagus/ayu saiki dadi do ra Pe De.

Cheerrss AO... hee
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Feb 22, 2009 5:48 pm

Aku nggoleki jecki ra tau ketemu,opo mampir neng nggone konco2 kene yo,tak golekki neng trengguli ora eneng,neng mbendo yo ra ono,nek golek walang kok ra mulih2,nek ketemu kon bali yo.
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Sun Feb 22, 2009 5:52 pm

Oalah jok,lussssssssssssss kuwi omahe etane pipit,pase wetane ciner kidul ndalan,ngarepe nuning,nek urung mudeng lussssssssssssssssss kuwi bojone bowo yo tanggamu dewe to,mulane nek duwe kampung ki ora di tinggal2,mulihe gur nek rasulan wae.
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 9:46 am

Wo katroooooooooooo.......
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 9:46 am

Jecki metuo des.......
Kembali Ke Atas Go down
cy_rilla
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 10:00 am

melu yo aku cah kulon SLB heheheh sugeng enjang
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 10:26 am

Nggoleki jecki moso ketemuo,mengko nek wis ngelih rakyo mulih dewe.
O iyo ..iki ono cah SLB kok dolan rene jon,takonono kenal karo timbul ora,nek ora yo waluyo sing neng ndalan senengane ndalang, ngakak
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 11:04 am

konen mulih wae, kon ngewangi ngarit pari kono
ajib
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 4:30 pm

Wah jan....suwe2 kok ngabangke kuping ya... kok dha ra nggo perasaan cah....kayane ilmune kang tawiyo wis dha nurun kowe2 kabeh ya....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 4:49 pm

Jon,jecki wis ngetok jon,sajakke wis rodo ngelih iki,walange wis tok entekke meneh,jecki ora di ngengehi yo,golekko meneh neng trengguli ning ojo mampir nggone Lupi, Very Happy
Nek ilmune Tawiyo aku gah nganggo soale ndak mendhem kecubung malah repot, :lol: :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
cy_rilla
Warga
avatar

Lokasi : jakarta
Reputation : 0
Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Mon Feb 23, 2009 5:35 pm

we lha le ndalang ki menghibur rakyat je,jangan salah lho SLB saiki wis ono internete tapi mboh di nggo browsing opo neng muride,iki mas jeckie neng di saiki wis meleleng buana koyoke mbiyen yo sok dolan neng kulon SLB tapi mboh isih kelingan orang hehehhe dance gak boleh
Kembali Ke Atas Go down
nius
Warga
avatar

Lokasi : palangmerah, DKI
Reputation : 0
Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 12:22 am

wong edan kabeh :shock:
Kembali Ke Atas Go down
nius
Warga
avatar

Lokasi : palangmerah, DKI
Reputation : 0
Join date : 23.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 12:23 am

saiki kon do ngusungi pari malah do chatt... buruan kebaki dollar simbokke dienggo ngulihke pari cuk............ dance
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 9:38 am

selamat bergabung cah kedung tungkem,salam nggo pak suyut.
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 2:58 pm

Sssst.....sstttt... P Suyud wis teko lho....!

Galo Rungokna "Srengenge wus surup.... trs piye aku lali je....
we lha saiki wis uakeh iki kanca2q muncul, ya sugeng bergabung njih sederek2 sedaya.....sampun adus sedanten ta...?
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 3:58 pm

Nek sing luwih mantep yo pak Sis/kulone herman,anggere wis "kekeraning pengandel" wis ora ono sing iso neruske,soale suarane duwur banget.......... Aplouse
Kembali Ke Atas Go down
jecki_mbogor
KorLap
avatar

Lokasi : Pekanbaru, Riau
Reputation : 1
Join date : 05.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Tue Feb 24, 2009 5:19 pm

Ngaturaken Sugeng Rawuh dumatheng para kadang sedaya wonten ing FKOG meniko.....

Ingkang sepindah..... mangga rencang2 ingkang dereng saged gabung nyuwun tulung dipun kabari sukur2 terus dipun ajak gabung wonten ing forum meniko kajengen tambah guyub lan regeng pasederekan tumrap kita sadaya mliginipun sederek2 saha kulowongso saking Mbogor, ingkang temtunipun mboten saged makempal saben dinten kados rumiyin wonten ing ndusun, njih awit saking kesibukan piyambak-piyambak....

Ingkang nomer Kaleh..... lantaran sampun dangu anggen kawulo mboten saged pinanggih kaliyan panjenengan sami, lantaran forum meniko kawulo aturaken agunging sih samudera pangagksami dumateng sadaya kalepatan ingkang sampun kawula damel tumra panjenengan sedaya.....

Ingkang nomer Tiga...... kawula tansah ndedonga mugia panjenengan sami pinaringan bagas kewarasan lan kelancaran anggenipun makarya kanthi pangangkah mugio kasil napa ingkang dipun idam-idamaken......

Ingkang nomer Sekawan....... tujuan didamelaken sekul tumpeng meniko mugi-mugi arwahipun para kadang,tangga teparo, ugi pitepangan ingkang sampun rumiyin dipun Timbali sageda katampio dumateng Ngarsanipun Ingkang Maha Kuaos.......

Ingkang sak lajengipun tujuan diamelaken jenang abrit kaliyan pethak meniko mugi-mugi sandang, pangan saha papan kita sageda lancar lan luber kados ilineng kali kedung tungkem........

Lha menika wonten Apem, Gudangan, Sega Ingkung, .............he...he....sapa isa neruske....hayooooo.....
Kembali Ke Atas Go down
http://wjecki.wordpress.com
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 12:26 pm

Lha terasanipun,menawi mangertosi lan mbokbilih kagungan wekdal kaliyan sederek ingkang asmanipun kasebat wonten ing mriki,mugi kersa paring pitedhah supados sami ngregengaken wontene acara trah kanisius mBogor menika.

1. Albertus Suwarno.
2. Andreas Arif Yudianto.
3. Endang Purwanti.
4. Felisitas Khristina Setyawati.
5. Fransiskus Xaverius Marjono.
6. Fransiskus Xaverius Warsono.
7. Irinius Margiyana.
8. Khristiana Mulyani.
9. Maria Magdalena Sri Untari.
10.Maria Magdalena Wastini.
11.Willibrordus Budi Artanto.
12.Kulo piyambak.
13.Yulius Sutarjo.


Cekap semanten atur kawula,menawi lepat nyuwun pangapunten,nderekaken sugeng makaryo.
Kembali Ke Atas Go down
endi
KorLap
avatar

Lokasi : mBogor-nJakarta-Pinang-Tangerang-mBanten.
Reputation : 3
Join date : 01.01.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 1:13 pm

jeck,nek arep ndelok jeneng2e kancane dewe mbiyen pas smp,masuk wae neng smpn 1 playen halaman 6.
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 1:47 pm

Apal men le kowe kie jeneng-jenenge opo tak catet trus disimpen dompetmu, opo malah telp. Pak Sujud slam wae nek telp
Kembali Ke Atas Go down
lahojack
Lurah
avatar

Lokasi : Lor Temoe......Bonang
Reputation : 0
Join date : 20.02.09

PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   Wed Feb 25, 2009 2:03 pm

Jecki cocok nek kon ngabul-angabulke nggenteni mbah bono wae koe jeck dadi rasah adoh-adoh lehmu golek menir.........
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




PostSubyek: Re: Alumni SD Kanisius Bogor Playen   

Kembali Ke Atas Go down
 
Alumni SD Kanisius Bogor Playen
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 22Pilih halaman : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Next

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Alumni TK,SD,SLTP, SMU dan PT-
Navigasi: