Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKPencarianPendaftaranLogin


 

 ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(

Go down 
PengirimMessage
de4d10ck
Koordinator
de4d10ck

Lokasi : jogja
Reputation : 13
Join date : 11.08.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeTue Aug 12, 2008 1:58 pm

iki kenangan ku karo guru -guru ku biyen Sad kangen aku,jamane aku sih joko biyen...

-->begin
A. ENY SRI SULISTYOWATI -->diseneni gara2 gojek karo bajuri...
ARIS FEBRIYANTO -->wis tahu njaluk soal ulangan neng ngomahe...
BEKTIHARJO -->diseneni tekne rame dewe :)
DYAH PUSPITARINI -->(most) guru paling supel ever! aku betah nek diajar guru iki...
IMAM SUPENO -->gedenangan nelak pas ujian akhir... Sad ingah-ingih aku.. (untung ra dikeplak! :) )
IVANO MARWAN WIDARDI --keyboard sekolah wis tau tak tibakke, gek bar kui aku disidang guru musik iki.. Sad (nyeneni-ne fals!)
JUMIRAN -->gedenangan ndelik neng uks pas upacara senin[ora nggowo topi tekne]
KARDONO -->duwe ngelmu iki... aku arep nelak biyen digeguyu terus..
KHUSNUL WAKIDAH -->wis tahu dikon crito inggris, padahal, aku ki blas raiso...
MARTINUS HARI PRIHARTA -->wis tahu dikon metu [ra nggarap PR]
MUCHAYAT -->nek crito ngangeni, nek ketemu wis ra kenal paling {tekne aku soyo bagus paling..}
MUH. TAUFIQ SALYONO -->ora iso njawab soal neng ngarep kelas.
MULYANTA -->perang mungsuh guru iki[saben dino!] <--(jan, ono2 wae pokoe)
MULYOTO -->wis tahu diselameti, jarene aku pinter!
NASIKAH PUJI ROHMANI -->wis,jan kupingku garing saben dino dikon neng BP
PONIMAN -->iki sing marai aku frustasi neng akuntansi! diajar iki, ora iso2! [ora gur aku lho...konco2 luwih uakeh sing oraduonk! :) ]
RITA DWI NINGSIH
SAMSUL BAKRI -->jan nek kon ngapalke vocab 1000 iji ki yo mumet aku...[akhire aku ming apal 16]
SARJUNA -->wis tahu neng ngomahe njaluk soal ujian akhir sejarah [tetep ra dinehi]
SRIYANTA -->guru apik iki, perlu diconto...
SUDARMI ---.iki yo ho'o, apik tenan iki[nganti iso ditinggal neng kantin]
SUHARYANTO -->apik ki yo'an, dong aku diwarai ki guru.!
SULASMI -->jan diapali aku [sepatuku ding!]
SUPARDI -->dek ajamanku, arep anteman karo murid barang..
SUPRIHATIN EKO RAHAYU -->sensi sedunia, alergi-ne karo aku, aku kidianggep "perusak kelas" <--[sakngertiku,lho..!]
SURATMAN -->kancane superman![ora ding!] tau dibiji 6 rapotku![jerman]
SURYANTO -->PR-e akeh,tapi mutu.
SUTARMAN -->lali aku,sori..
SUWARNO -->wis tahu nesu neng kelasku disik..
TUMINI -->seneng aku diwulang guru iki, mesti diawali: "keluarkan kertas","tulis soal-nya"
WARJIYEM -->diapali tekne kancane bapakku!
WIDARTA -->guru paling ekstrem!neng kelasku biyen,ming critooooooo wae.
YERRY MIAS -->ra nggenah biyen..tahu mbanci karo aku pas pensi..[nek kelingan,neg aku!]
-->end

Sad
Kembali Ke Atas Go down
http://mitmjogja.com/
bendol
KorLap
bendol

Lokasi : Medan
Reputation : 2
Join date : 21.05.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Aug 13, 2008 12:36 pm

Nek aku paling terkesan dengan bu Warjiyem...
Orangnya cantik sehingga semangat mengikuti pelajaran...

Yang lain, dengan Pak Sarjono, dulu guru Bahasa Inggris..
Orangnya nglajo dari Jogja..
Beda dengan Bu Suzar yang galak, beliau mengajar dengan kocak..pokokke segar gitu..
Gak pernah ngantuk...
ajib
Kembali Ke Atas Go down
Bangkit Wicaksana
eRTe
Bangkit Wicaksana

Reputation : 0
Join date : 27.03.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 2:48 pm

SUTARMAN -->lali aku,sori..



buat merefresh aku kasih clue:
"Teddy Bear"
Kembali Ke Atas Go down
bayou
Camat
bayou

Lokasi : bogor
Reputation : 1
Join date : 11.07.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Aug 20, 2008 4:20 pm

Sing aku isih paling kelingan yo bu suzar & bu lasmi..
soale loro-lorone biyen "musuh besarku"!! ngakakk
Kembali Ke Atas Go down
http://www.fajar-harapan.com
agil
KorLap
agil

Lokasi : Wonosari Gunungkidul
Reputation : 2
Join date : 27.05.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Sep 03, 2008 8:59 am

IVANO MARWAN WIDARDI --keyboard sekolah wis tau tak tibakke, gek bar kui aku disidang guru musik iki.. Sad (nyeneni-ne fals!)

Aplouse


Salam buat MAs Ivano, dia dulu kakak kelasku.....
Tunggu kedatanganku di SMA 1 ya......
Very Happy
Kembali Ke Atas Go down
http://del.com
nana
Warga
nana

Lokasi : playen
Reputation : 0
Join date : 04.09.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeSat Sep 13, 2008 10:24 am

aku yo terkesan ama pak jon "inggris". Sing paling tak apali "do you like, ok?" trus diajak nyanyi lagu "you are my sunshine" tapi ora oleh seru-seru dak didukani pak kepala sekolah....he'...3x
Kembali Ke Atas Go down
kinda
KorLap
kinda

Lokasi : ellesmera
Reputation : 3
Join date : 07.06.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeSun Sep 14, 2008 8:43 pm

bu suzar....... ma fave...!!!!!!! the best teacher ever!!!! ajib
Kembali Ke Atas Go down
de4d10ck
Koordinator
de4d10ck

Lokasi : jogja
Reputation : 13
Join date : 11.08.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeFri Sep 26, 2008 12:16 am

nana wrote:
aku yo terkesan ama pak jon "inggris". Sing paling tak apali "do you like, ok?" trus diajak nyanyi lagu "you are my sunshine" tapi ora oleh seru-seru dak didukani pak kepala sekolah....he'...3x
nana neng kene juga to?!!!


:cyclops: affraid
Kembali Ke Atas Go down
http://mitmjogja.com/
gha_lank
eRTe
gha_lank

Lokasi : wonosari
Reputation : 0
Join date : 12.11.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 12:26 pm

Bu SHANTI=> guru seni rupa., wuh paling enom ndisik.. Lha liane tuo2 jew.. Saiki malah dadi dosen ning seni rupa fbs uny.,

Pak JT alias Joko Triyono=> jangan ditanya., pokoke dadi musuh sekelas.. Wis tau muring2 tanpa sebab., pelajaran ra dong blas.. Haha

sing liyane sesuk meneh..
Kembali Ke Atas Go down
http://www.diavo.co.cc
Prof.
Koordinator
Prof.

Lokasi : pekanbaru
Reputation : 3
Join date : 07.12.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeThu Dec 11, 2008 1:31 pm

He....kenangan SMA 1 Wonosari..??? Ce ku mbiyen sekolah neng kono
aku dewe neng stm wonosari, so mengenai guru g ngerti babar blaz....
Kembali Ke Atas Go down
http://ijopunkjutee.blogspot.com
jati
KorLap
jati

Lokasi : Rawamangun-Bintaro-Ponjong
Reputation : 0
Join date : 04.11.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Dec 24, 2008 8:45 pm

gha_lank wrote:

Pak JT alias Joko Triyono=> jangan ditanya., pokoke dadi musuh sekelas.. Wis tau muring2 tanpa sebab., pelajaran ra dong blas.. Haha

sing liyane sesuk meneh..
Isih ngajar neng SMA 1 ra pak JT?
Kuru banget Pak Guru yg satu ni
Kembali Ke Atas Go down
http://daris.blog.friendster.com/
jati
KorLap
jati

Lokasi : Rawamangun-Bintaro-Ponjong
Reputation : 0
Join date : 04.11.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Dec 24, 2008 8:47 pm

Langganan telat, mpe kebak buku catatan telate.
Bu khusnul mpe apal, alasane mesti: I missed the bus (koyo lagune Criss-Cross)
Kembali Ke Atas Go down
http://daris.blog.friendster.com/
nanO_
Lurah
nanO_

Lokasi : Cerak Monitor
Reputation : 0
Join date : 23.12.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeWed Dec 24, 2008 11:43 pm

Bp Kardono...

Nek ngajar gur di ambil sing penting2 tok, liyane kon moco dewe..

Tapi sering cerito pengalaman2 pribadi ne sing iso di ambil pelajaran,,

Itu ilmu malah iso di pakai sampai sekarangg...

hehe... THX Bp. Kardono...
Kembali Ke Atas Go down
http://hengkysunarno.wordpress.com
love_gk
KorLap
love_gk

Lokasi : karangmojo-panggang-jakarta
Reputation : 4
Join date : 14.10.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeTue Jan 06, 2009 2:09 pm

bu tri wid====> ayu ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( 193929
bu dyah=====> wali kelasku neng 2 D, jan iso ngemong tenan ayuu pisan Aplouse
pak YL ===> wali kelas 1 D ragelem kalah bapak kae :@X:
Kembali Ke Atas Go down
http://etcdanseterusnya.blogspot.com
guano
KorLap
avatar

Lokasi : New Selang
Reputation : 3
Join date : 18.09.08

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeFri Jan 09, 2009 12:10 am

Klo aq ya ibu2 yg selalu siap sedia membimbingku di ruang BP
(Langganan...)
:!@#@!:
Kembali Ke Atas Go down
lilis
KorLap
lilis

Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 10.02.09

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeFri May 01, 2009 3:27 pm

bendol ki lulus th 92 yo??
pak jhon bhs Inggris akhirnya jd dosen di FIB UGM, skrg sdh pensiun tp masih ngajar di Pusat Pelatihan Bahasa UGM..aku pernah ketemu (awet enom ki beliaunya, menurutku)
Kembali Ke Atas Go down
toto 91
Warga
toto 91

Lokasi : wonosari
Reputation : 0
Join date : 18.08.09

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeTue Aug 18, 2009 11:17 pm

aQ kelingan karo bu Ngesti guru OR, seble kepati karo aQ !! ning kapok saiki, jarene anake rupane karo polahe koyo aQ !
Bu Khusnul : OK ! Sok ngenehi duit nggo aQ jajan
Pak Fahruddin : sok ngenehi rokok, padahal aQ ra Ngrokok ! Po tekne tau nantang aQ gelut yo...
Pak Yuli : tau nantang push up !
Pak Poniman : janji ngenehi aQ biji apik, ngalem karo aQ jarene ra mbeling koyo sing dicritake guru liyane !
Bu Tatik : Pelajaran PPKN tidak berhasik di kelas 2 IPS 2 ! Ngomong kaya ngono kui pas upacara !
Bu Suzar : my big enemy !!! gumun jarene aQ kok ra wedi karo dhek'e..ra tau melu pelajarane ning nek pas ujian iso !! Kapokmu kapan !!!!
Kembali Ke Atas Go down
lilis
KorLap
lilis

Lokasi : jogja-semin PP
Reputation : 0
Join date : 10.02.09

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 10:20 am

toto ki pernah dibalang sepatu ro bu susar yo?
Kembali Ke Atas Go down
toto 91
Warga
toto 91

Lokasi : wonosari
Reputation : 0
Join date : 18.08.09

ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitimeTue Sep 08, 2009 10:55 pm

rung tau, sajake wedi hehehehe..wong nek aq memeng melu aq metu seko kelas trus lingguhan, maen basket karo ndelok cah-cah diwulang bu susar !!!
Kembali Ke Atas Go down
Sponsored content




ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Empty
PostSubyek: Re: ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(   ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :( Icon_minitime

Kembali Ke Atas Go down
 
ono kenangan opo neng sma 1 wonosari? iki secuil kenangan-ku.. :(
Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: IT GADGET & EDU CORNER :: KAMPUS dan REUNI :: Kampus & Alumni SMUN 1 Wonosari-
Navigasi: