Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 GUYON SING ORA MATON (1)

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
bamb_st
KorLap
avatar

Lokasi : indonesia
Reputation : 2
Join date : 28.11.09

PostSubyek: GUYON SING ORA MATON (1)   Thu Aug 10, 2017 11:49 pm

MBOJROT KETEMU RADEN GATOTKACA



Kelingan jaman kampanye biyen. Yen jaman kampanye ngene iki mBojrot trima nyingkir mlebu kebonan. Pengalaman kampanye PILEG sasi wingi bathuke mlah benjut di kethak palu karet hansip. Padahal deweke mung njupuk spanduk arep dinggo gawe kathok kolor.
Mula awan iku deweke dolanan plinthengan. bola bali watu plinteng mencolot menduwur tanpa arah.
Dumadakan "GEDEBRUUUUUUGGGGGGGG!!!!!"
Ana barang ireng gede tiba saka langit. mBojrot kamitenggengen. apa maneh nalika barang mau kriget-kruget tangi. Ora suwe ana wewujudan menungsa nganggo pakeyan wayang.
"trembelane...... dolanan plintheng ngawur kowe nang ... iki delengen bathukku nganti mlenthung keneng plinthengmu.....!!!"
mBojrot nganti dingkelen saking wedine..........
"nJenengan niku sinten??"
"aku raden Gatotkaca saka pringgondani......!!!"
"owhhh ... raden gatotkaca khok ngangge kaos kaki??"
"nek aku miber nang awang-awang angine midit. mula ben ora masuk angin aku nganggo kaos kaki......!!!"
"nggih nyuwun ngapunten raden gatotkaca ... kula mboten sengaja!!"
"... hmmmmmmmm sesuk maneh sing ngati-ati nang, aja nganti gawe cilakane liyan...... iki mau saliyane benjut bathukku... sanguku sega bungkus yo ceblok mlayang mbuh nangendi.......... jan kamangka iku sega senenganku, nganggo jangan gori ...... tur lawuhe tempe bacem...!!!"
" inggih nyuwun pangapunten raden gatutkaca....... kula ingkang lepat!!"
"yowis ora papa... sik aku tak bali menyang pringgondani ......... tak njupuk serep sega thiwul jangan gori lawuh tempe bacem!!!"
Pawongan iku nuli mlesat ing angkasa ninggalake si mBojrot sing plonga-plongo kaya kebo.
________________________________________________
Salungane wong mau mbojrot nemu bungkusan. nuli di bukak.
"weeehhh ... iki kayane sangune raden gatotkaca mau..... sega thiwul jangan gori.... wis tak pangane wae........!!!" nuli mBojrot ikur mangan sega bungkus.
Ning durung nganti entek deweke gragapan...............
__________________________________________________
"haiyuuhhhhh.... bocah kurang ajar, awan-awan turu ndadak nganggo nglindur barang... mosok bantal dicokoti nganti dedel duwel kapuke mabur-maburrr............hayiuuuuuu nganti kaya anoman .... kapuke nempel kabeh neng rai..." ujare simboke sora..........
$%^&*()_)(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()*&^%$
Kembali Ke Atas Go down
http://bambsolution.co.nr
bamb_st
KorLap
avatar

Lokasi : indonesia
Reputation : 2
Join date : 28.11.09

PostSubyek: Re: GUYON SING ORA MATON (1)   Sat Aug 12, 2017 10:11 pm

JOYO LAN JOMAN



Tanggane mBojrot omahe adep-adepan keletan dalan. Jenenge kang Joman karo kang Jaya. Senajan tangga cedak nanging wong loro iku selalu bersaing dalam segala hal. Prasasat ora ana sing gelem ngalah.
mBiyen nalika kang Joman tuku montor Honda, kang Jaya ora gelem kalah, senajan ngutang ya tuku montor honda pada jenise.
Lha meh lebaran wingi pagere kang Jaya dicet abang, kang Joman yo ora gelem kalah..... pagere yo dicet abang.
Anake kang Joman disunatke ... anake kang Jaya yo langsung melu disunatke..........
Lhaaaa .... pas pitulasan iki kang Jaya masang spanduk neng ngarep omahe "INDONESIA TETAP JAYA"
Kang Joman yo ora gelem kalah, uga masang spanduk "INDONESIA TETAP JOMAN"
@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@
Kembali Ke Atas Go down
http://bambsolution.co.nr
 
GUYON SING ORA MATON (1)
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: LOUNGE 'N CHIT-CHAT :: Guyonan-
Navigasi: