Forum Komunitas Online Gunungkidul
 
IndeksJual BeliPortal FKOGKFAQPencarianPendaftaranAnggotaLogin


Share | 
 

 Rangka atap baja ringan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Rangka atap baja ringan   Wed Feb 13, 2013 10:07 pm

Sedulur, kayu larang, wis larang isih dipangan rayap.. nek arak mbangun omah, nganggo rangka atap baja ringan wae, wis murah, kuat, awet.. isih nganggo garansi meneh, wis to.. sedulur2 pokoke sip tenan. iki no telpunku, nek arak do masang telpuno aku.. 08174987470... hehee... koyo iklan neng radio GCD FM wae... ngangakk ngangakk .. karo ngentenin do tlp tak walang

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Wed Feb 13, 2013 10:10 pm

Spoiler:
 
iki lur potone, abrake sing kyo ngene iki..

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
widjiume
Camat
avatar

Lokasi : BEKASI
Reputation : 9
Join date : 21.12.11

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Wed Feb 13, 2013 11:58 pm

Mantaps mas... joz

_________________
Tips kecantikan saricosmetics Cream Sari Kosmetik crystal x Obat Herbal Alami Cream sari kelambu nyamuk siklus pembalut wanita twin tulipware sarikosmetik pemutih sari
Kembali Ke Atas Go down
http://widjiume.web.id
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Fri Feb 15, 2013 10:51 pm

Aduh sepi temen lapakku, meh tak sundul wedi nek benjut

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Sat Feb 16, 2013 1:06 am

Permeter keno piro kang...? trus ketebalan piro...?

suwun...

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
kandar
Presidium
avatar

Lokasi : jakarta asli Kemiri, Tanjung sari
Reputation : 25
Join date : 23.08.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Sat Feb 16, 2013 8:57 am

bukane kang Parjimin wingi nggolek koyo ngene iki??

_________________
urip mung mampir ngombe lan mung wang sinawang.

Menjadi tua pelan tapi pasti, namun menjadi dewasa belum tentu.

http://syifauwongmantren.multiply.com => nembe sinau
Kembali Ke Atas Go down
http://syifauwongmantren.multiply.com
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Sun Feb 17, 2013 2:22 pm

gandung wrote:
Permeter keno piro kang...? trus ketebalan piro...?

suwun...

rego mulai dari 95rb paling murah 140rb paling larang, ketebalane sing paling tipis 0,7mm sing paling tebel 0,95. stw kang karo tonggo dw dijamin ora larang

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Sun Feb 17, 2013 2:23 pm

kandar wrote:
bukane kang Parjimin wingi nggolek koyo ngene iki??

weh po iyo kang? lha priyayine sih neng bekasi po wis pindah ngendi? ngomong2 piye kbre kang Kandar, sue tenan ra on line aku.

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
gandung
Officer
avatar

Lokasi : Cawang Baru - Jakarta Timur - Indonesia
Reputation : 17
Join date : 14.03.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Thu Feb 21, 2013 3:58 pm

Tempe wrote:
gandung wrote:
Permeter keno piro kang...? trus ketebalan piro...?

suwun...

rego mulai dari 95rb paling murah 140rb paling larang, ketebalane sing paling tipis 0,7mm sing paling tebel 0,95. stw kang karo tonggo dw dijamin ora larang

iki wis sak ongkos pasang kang...??
iso itung sisan ura...?

_________________
Yen kepingin Di asihi karo wong lio yo kudu biso duweni roso asih marang wong lio ora perduli bocah cilik utowo gedhe wong sugeh utowo mlarat wong lanang utowo wedok elek utowo bagus
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Thu Feb 21, 2013 9:19 pm

gandung wrote:
Tempe wrote:
gandung wrote:
Permeter keno piro kang...? trus ketebalan piro...?

suwun...

rego mulai dari 95rb paling murah 140rb paling larang, ketebalane sing paling tipis 0,7mm sing paling tebel 0,95. stw kang karo tonggo dw dijamin ora larang

iki wis sak ongkos pasang kang...??
iso itung sisan ura...?

Pokoke wis beres kabeh kang, gambar, etungan dll
Njenengan kari ongkang2 karo ngopi sinambi nyawang wong kerjo
yo nek ono karo ngrungokne uyon2 yo keno mendem
telpunku kae neng nduwur kang neng ngendi papane tak parani tak survey sing penting ojo nyebrang laut soale aku urung due kapal ngangakk

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Tempe
Koordinator
avatar

Lokasi : Pondok Gede/Pucanganom, Rongkop, Gunungkidul
Reputation : 4
Join date : 19.12.08

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Sun Oct 20, 2013 10:23 pm

sun...dul

_________________
ALON-ALON COMMUNITY
Komunitas Motor Mlakune Alon
Kembali Ke Atas Go down
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Mon Oct 21, 2013 1:18 am

Weh, kayane mantep kui
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Kus Lare wonosari
Koordinator
avatar

Lokasi : Jakarta barat
Reputation : 2
Join date : 14.04.12

PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   Mon Oct 21, 2013 1:18 am

Weh, kayane mantep kui
Kembali Ke Atas Go down
http://http/maskus1@yahoo.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Rangka atap baja ringan   

Kembali Ke Atas Go down
 
Rangka atap baja ringan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
FKOGK :: CAREER FINANCE AND BUSSINES :: Jual Beli-
Navigasi: